ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


Οι εκδόσεις Μίνωας εύχονται χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου
και προτείνουν το νέο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη

Μπαμπά, σ’ αγαπώ! 

     …Ξέρεις, μπαμπά, πως κάνεις το καλύτερο επάγγελμα;
     Το καλύτερο επάγγελμα; Για πες μου, λοιπόν, ποιο είναι
γιατί ούτε εγώ ο ίδιος το έχω ανακαλύψει.
     Πατέρας! Επάγγελμα πατέρας!

Το νέο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη Μπαμπά, σ’ αγαπώ!, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, σε εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου.
Μια τρυφερή ιστορία για τη σχέση που κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει με τον πατέρα του!
  
Μπορεί στ’ αλήθεια ένας μπαμπάς να χαμογελάει περισσότερο και να κατσουφιάζει λιγότερο; Μπορεί να χαρίσει χρόνο στο «λουλούδι του», στην κόρη του, και να μην αφήσει τις αναποδιές να μπαίνουν στη μέση; Οι στιγμές και οι συνήθειες αλλάζουν όταν εκείνη ταρακουνάει τα νερά, διεκδικεί και απαιτεί την παρουσία του. Ένας όμορφος κόσμος ξετυλίγεται με άξονα τον πιο ισχυρό δεσμό, εκείνον του πατέρα και της κόρης. Μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα κι αγάπη για την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου.

Λίγα λόγια για τη Μάρω Θεοδωράκη

Η Μάρω Θεοδωράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μέσα σε μια δημοσιογραφική και μουσική οικογένεια. Σπούδασε Πιάνο στο Εθνικό Ωδείο, αποφοιτώντας με Άριστα παμψηφεί, Τραγούδι, Φωνητικά στο Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο, Μουσικοκινητική Αγωγή και Σεμινάρια Φωνητικής Δραματουργίας.
   Από το 1998 διδάσκει υποκριτικό τραγούδι σε δραματικές σχολές και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (Deree). Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και έχει επιμεληθεί μουσικές παραστάσεις, συνεργαζόμενη με σκηνοθέτες όπως οι Π. Ζούλιας, Γ. Αρμένης, Θ. Μουμουλίδης, Ν. Χαραλάμπους, Ν. Μπουσδούκος, Α. Γύρα, Ν. Καραγέωργος, Κ. Φανουράκη, Στ. Γούτης κ.ά.
   Στον κινηματογράφο συνεργάστηκε πρώτη φoρά το 2008 με τον R. Crombie, κερδίζοντας και το Α΄ βραβείο πρωτότυπης μουσικής για την ταινία Sappho (3ο Φεστιβάλ Κύπρου). Ακολούθησε η ταινία The Good soldier Sveik (animation, 2009), ενώ το 2017 προβλήθηκε η ταινία της Κλειούς Φανουράκη Ξα μου, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά, στην οποία η Μάρω Θεοδωράκη έχει γράψει την πρωτότυπη μουσική. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με την κρατική τηλεόραση, με κορυφαία τη μουσική της σύνθεση στο ντοκιμαντέρ Το σκοτεινό τρυγόνι, σε σκηνοθεσία Μ. Δελιοτζάκη στην ΕΡΤ1.
   Τα εκπαιδευτικά της προγράμματα έχουν απήχηση σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κορυφαία τα «Αριστοφανικά Χορικά» και τις «Μουσικές Πράξεις και Δράσεις μέσα από τα μάτια των παιδιών».
   Η Μάρω Θεοδωράκη είναι γνωστή και για τη συγγραφική της δράση, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 50 παιδικά βιβλία, αποσπάσματα των οποίων περιλαμβάνονται στα σχολικά βιβλία.
   Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι (2016), Χιονομπαλού (2016), Δημιουργικό τραγούδι και μουσικοκινητική (2016), Γιαγιά, σ’ αγαπώ! (2017), Να ζεις δυνατά (2017), Βάρκα στον γιαλό (2018), Εγώ είμαι η φωνή μου (2019) και Το μικρό μου κουβαράκι (2019).


Οι εκδόσεις Μίνωας εύχονται χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες
του κόσμου και προτείνουν το βιβλίο
Tα φιλιά του μπαμπά Αρκούδου

Είναι πια αργά. Ο μπαμπάς Αρκούδος με τη σφυρίχτρα φυσά:
—Φρρρ! Στο κρεβάτι τώρα, παιδιά! Έχω πολλά φιλιά για μοιρασιά!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο Τα φιλιά του μπαμπά Αρκούδου. Μια τρυφερή ιστορία που θα γίνει το αγαπημένο βραδινό ανάγνωσμα των παιδιών με ήρωα έναν μπαμπά που κάνει χίλιες δουλειές μα και την πιο σημαντική, αυτή του μπαμπά!

Ήρθε το βράδυ ξανά, ώρα για πολλά, πολλά φιλιά! Ο μπαμπάς Αρκούδος έχει φιλάκια να μοιράσει στα εφτά μικρά του αρκουδάκια. Τι δουλειά κι αυτή του μπαμπά, μα και τι ευτυχία και χαρά!

                             Από τα επίσημα δελτία τύπου των εκδόσεων!


ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Reviewed by Dominica on Ιουνίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.