Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος

 


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη: «Δράχμαν – Ο άνεργος σούπερ-ήρωας»


                                                 Δράχμαν – Ο άνεργος σούπερ-ήρωας


Πώς είναι να είσαι υπερήρωας αλλά να είσαι… άνεργος και να ψάχνεις δουλειά; Ο Δράχμαν το γνωρίζει πολύ καλά αυτό από πρώτο χέρι! Ζει με τη μητέρα του και τη γάτα του και τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου για να βρει δουλειά.

Παρά το γεγονός ότι είναι σούπερ ήρωας και έζησε χρόνια μεγάλης δόξας, τώρα δυσκολεύεται να πληρώσει το ρεύμα του, να βρει χρήματα για το εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ή να αγοράσει… σουβλάκια για τη γάτα του. Η υπερδύναμή του; Να εμφανίζει ως δια μαγείας δραχμές! Το πρόβλημα; Του είναι πλέον παντελώς άχρηστες.

Οι περιπέτειες ενός άνεργου σούπερ ήρωα είναι γεμάτες στιγμές γέλιου ενώ η καθημερινότητά του δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή των άλλων “συναδέλφων” του.

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση, τυπωμένη σε λευκό χαρτί.

Εικονογράφηση: Νίκος Πολυχρονόπουλος

Τιμή: 8,78€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-035-2

Σελίδες: 26

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Λογοτεχνία & Δοκίμιο | Comic
Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Περισανίδη: «All in – Multitasking Μυθιστόρημα»


                                                All in – Multitasking Μυθιστόρημα


«… Μάθε, καλέ μου φίλε, ότι το αμέσως καλύτερο πράγμα

Από το να παίζεις και να κερδίζεις είναι το να παίζεις και να χάνεις…»

Πόκερ, Ρουλέτα, Μπλακ Τζακ, Φρουτάκια…

Πέντε ήρωες παθιασμένοι με τον τζόγο,

Πέντε ιστορίες φαινομενικά ανεξάρτητες,

που όμως συνδέονται σε ένα παιχνίδι αναμετρήσεων και ανατροπών.

Συμπτώσεις και μοιραίες συναντήσεις, μια διαρκής μάχη με το πεπρωμένο κι ένας έρωτας καταλύτης.

Το κλίμα της χαρτοπαιξίας, των καζίνων και των στοιχημάτων, τα πάθη και οι ακραίες καταστάσεις που οδηγούν την προσωπικότητα στα όριά της.

Ήρωες από κινηματογραφικές ταινίες και λογοτεχνικά βιβλία, προσωπικότητες, όπως ο Nick the Greek, ο Έντουαρντ Θορπ και ο John Taramas, εισέρχονται στην αφηγηματική πλοκή, στο μεταίχμιο ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί με ματ πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.

Τιμή: 15,55€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-031-4

Σελίδες: 248

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Λογοτεχνία & Δοκίμιο | ΜυθιστόρημαΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Ιωάννας Ντελλή: «Ελεύθερα να ζω»


                                                                   Ελεύθερα να ζω


Σε μία εποχή που όλα γύρω μας τρέχουν, άνθρωποι, αυτοκίνητα, χρόνος. Σε μια εποχή που σκεφτόμαστε τι θα πετύχουμε στο μέλλον και ξεχνούμε να ζήσουμε το σήμερα, που θέλουμε να ζήσουμε και να κατακτήσουμε το απίστευτο και μοναδικό για να αισθανθούμε κι εμείς απίστευτα σημαντικοί, μοναδικοί…

Σ’ αυτή λοιπόν την εποχή η Ιωάννα διάλεξε να μιλήσει για απλούς καθημερινούς ανθρώπους, για απλά καθημερινά προβλήματα.

Στις σελίδες του βιβλίου θα συναντήσετε την Ελένη, την Κωνσταντίνα, τη Φρόσω κι ένα σωρό άλλους ήρωες και ηρωίδες, που όλοι τους κάτι θα σας θυμίσουν. Κι όχι μόνο. Οι ιστορίες τους θα σας αγγίξουν.

Γιατί αυτό που δίδαξε, ως αυτή τη στιγμή, η ζωή στην Ιωάννα είναι ότι στα πιο απλά κρύβεται η αλήθεια και μόνο ό,τι είναι αληθινό αγγίζει την ψυχή μας.

Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί με μαλακό εξώφυλλο.

Τιμή: 12,00€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-039-0

Σελίδες: 64

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Λογοτεχνία & Δοκίμιο | Συλογή διηγημάτωνΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ιωάννη Κυριαζόγλου: «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά».


                                                 Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά


Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά – Προτάσεις και σκέψεις βελτίωσης και ευεξίας για μια πιο ισορροπημένη ζωή στον 21ο αιώνα

Το βιβλίο «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά» περιγράφει πώς μπορείς να έχεις μια πιο ευτυχισμένη, αρμονική και ισορροπημένη ζωή, σε όλα τα επίπεδα (προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, κ.λπ. ) στις συνθήκες, δυσκολίες, καταστάσεις, τρόπους σκέψης και διαβίωσης στον 21ου αιώνα.

Σ’ αυτό το βιβλίο προτείνω την αξιοποίηση των 8 πανανθρώπινων αρετών (Φιλία, Αγάπη, Αρμονία, Πίστη, Καλοκαγαθία, Μετριοφροσύνη, Δικαιοσύνη, Θάρρος) και ενός μοντέλου διαβίωσης (Πιστεύω, Δένομαι, Ανήκω, Ευεργετώ), για την σημαντική βελτίωση της ζωής μας.

Τιμή: 7,8 € (με Φ.Π.Α)

ISBN: 978-960-658-040-6

Σελίδες: 272

Μορφή: Interactive PDF, με εξατομικευμένο κωδικό (DRM) για ανάγνωση σε όλες σας τις συσκευές. Το αρχείο δεν εκτυπώνεται.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Ευ ζην, γυμναστική, διατροφή & μαγειρική | Βιβλία για την αυτοβελτίωσηΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Χαράς Σωτηροπούλου: « Η περιπέτεια του Κοκό».


                                                            Η περιπέτεια του Κοκό


Το Αβγανιστάν, είναι μια μικρή πόλη στην οποία ζουν όλα τα αβγά, μέχρι τη στιγμή που τα παίρνουν οι άνθρωποι και τα πηγαίνουν στην Αγορά. Μέσα σ’ αυτήν την πόλη ζει και ο Κοκό, ένα οβάλ αβγό μ’ ένα κόκκινο σημάδι λίγο πιο πάνω από την κοιλιά του. Ο Κοκό θα συναντήσει την Κική, ένα αβγό με το ίδιο ακριβώς σημάδι και η αγάπη τους θα φωτίσει όλη την πόλη!

Μέχρι που η αγαπημένη του μια μέρα θα εξαφανιστεί. Ο ήρωας μας θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες για να τη φέρει πίσω και να βρεθούν ξανά μαζί. Θα συναντήσει εμπόδια στον δρόμο του, μα θα γνωρίσει και πολύτιμους φίλους. Θα πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής, ενώ θα δείξει τόλμη και θάρρος προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Και όλος ο κόσμος δε θα αργήσει να ανακαλύψει την αληθινή δύναμη της αγάπης!

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Τιμή: 13,78 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-037-6

Σελίδες: 50

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣH: Παιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Παιδικά εικονογραφημέναΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Απιδοπούλου: «Το Puzzle των Βιωματικών Δραστηριοτήτων»


                                          Το Puzzle των Βιωματικών Δραστηριοτήτων


7+1 κατηγορίες ασκήσεων για ατομική & ομαδική υπερεπίδοση

Το puzzle των βιωματικών δραστηριοτήτων αποτελεί βασικό μοχλό στα χέρια σας για την ανάδειξη, τη σύσταση και την καθοδήγηση ομάδων. Παροτρύνει τη συνεκτικότητα και την ανάπτυξη μέσα από πληθώρα εξειδικευμένων προτάσεων και μεθόδων. Με το βιβλίο αυτό ενισχύεται η επαφή, η συνεργασία, η ανταλλαγή απόψεων και συναισθημάτων σε ένα ευρύ φάσμα προσωπικοτήτων, συντελώντας τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική εξέλιξη.

Προσφέρει τα εφόδια καθώς και τη μεθοδολογία, έτσι ώστε όλες αυτές οι δραστηριότητες να ευνοήσουν τη δημιουργία νέων τρόπων έκφρασης και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων.

Διευκολύνει την ταυτόχρονη επικοινωνία και αφομοίωση της γνώσης που αναδύονται μέσα από την επεξεργασία των ιδεών και των εμπειριών που προκύπτουν από την ομαδική συνεργασία.

Προτείνεται σε όλους όσους θέλουν να περιηγηθούν σε δημιουργικά μονοπάτια, να δελεαστούν με νέες προτάσεις, καθώς και να αναζητήσουν εφόδια που θα αξιοποιήσουν στην εργασιακή και στην προσωπική καθημερινότητα εμπλουτίζοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις τους.

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί.

Τιμή: 17,55€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-036-9

Σελίδες:100

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Πολιτισμός, ανθρωπιστικές, οικονομικές & κοινωνικές επιστήμες | Οδηγός δραστηριοτήτωνΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Ελένης Φωτάκη: « Το δέντρο που μιλούσε ».


                                                           Το δέντρο που μιλούσε


Ένα δέντρο που μιλάει τη γλώσσα των παιδιών ανθίζει στην Αττική, μαθαίνει από αυτά αλλά και εκείνο με τη σειρά του τους διηγείται ιστορίες από τα παλιά.

Κι έτσι τα χρόνια περνούν…

Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά μεγαλώνουν και το ξεχνούν,

τι γίνεται όταν εκείνο δεν ακούει πια τις φωνές τους;

Θα μαραθεί ή θα καταφέρει να ανθίσει ξανά και πώς;

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Τιμή: 12,00 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-038-3

Σελίδες: 42

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Παιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Παιδικά εικονογραφημέναΟι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Ελένης Γεωργίου: « Υγειοκλοπές … Η περιπέτεια του Κόρον».


                                             Υγειοκλοπές… Η περιπέτεια του Κόρον


Κάθε περίοδος επιδημίας είναι δύσκολη για όλους μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά καθώς δεν μπορούν να την κατανοήσουν.

Το βιβλίο αυτό, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τη φαντασία, προσπαθεί να δώσει μια αφήγηση της κατάστασης που βιώνουμε σε κάθε αντίστοιχη εποχή.

Αφήστε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον Κόρον τον ιό, μέσα από αυτό το βιβλίο και αντλείστε έμπνευση για να δώσετε τις απαντήσεις που ταιριάζουν στο δικό σας παιδί, σ’ αυτή, αλλά και σε μελλοντικές καταστάσεις.

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Τιμή: 13,33 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-034-5

Σελίδες: 34

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Παιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Παιδικά εικονογραφημένα


                                 Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!
Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.