"Το κρυμμένο χαμόγελο" από τις Εκδόσεις Γράφημα! σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (Επίσημο δελτίο τύπου)

 

cover-facebook-3
 
"Το κρυμμένο χαμόγελο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2020

«Το Κρυμμένο Χαμόγελο» Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Γης.
Σε μία πολιτεία όπου για χρόνια κανείς δεν χαμογελά.
Άραγε πού έχει πάει το χαμόγελο;
Γνωρίζει κάποιος την κρυψώνα του;

Σε αυτά τα ερωτήματα έδωσε απαντήσεις η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, στη νέα της εικονογραφημένη ιστορία με τίτλο «Το Κρυμμένο Χαμόγελο», η οποία κυκλοφόρησε στις 23.11.2020 από τις Εκδόσεις Γράφημα.

Μέσα από την ιστορία ο αναγνώστης ταξιδεύει σε μία πολιτεία, όπου όλοι έχουν χάσει το χαμόγελό τους, μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστεί από μακριά ένας ταξιδιώτης και μαζί με τον μικρό ήρωα της ιστορίας θα ξεκινήσει ένα ελπιδοφόρο ταξίδι για την αναζήτησή του. Η αλληγορική αυτή ιστορία συγκινεί και αγγίζει την καρδιά του αναγνώστη, δίνει ελπίδα και αποδίδει με ένα συγκινητικό τρόπο το αποτέλεσμα των προσπαθειών του ήρωα της ιστορίας, ο οποίος μέσω της επιμονής και της προσπάθειάς του καταφέρνει να βρει και να μεταδώσει το χαμόγελο.

Η έκδοση της εικονογραφημένης ιστορίας «Το Κρυμμένο Χαμόγελο» υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από την πώληση κάθε βιβλίου διατίθεται στον Οργανισμό το ποσό των 2 ευρώ, με σκοπό την υποστήριξη του έργου και των δράσεών του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Σήμερα, 25 χρόνια μετά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη ή βρίσκεται σε κίνδυνο με φροντίδα και αξιοπρέπεια.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Φωτεινή Κωνσταντοπούλου
Εικονογράφηση: Μαριάννα Φραγκούλη
Αφήγηση: Ανδρέας Κωνσταντίνου
Στίχοι - Μουσική: Βαγγέλης Μακρής

Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται audiobook και 2 τραγούδια, τα οποία οι αναγνώστες μπορούν να ακούσουν χρησιμοποιώντας το QR Code.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/deltia-tipou/

https://grafima.com.gr/βιβλία/το-κρυμμένο-χαμόγελο/


 
Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ

                                     
 
"Το κρυμμένο χαμόγελο" από τις Εκδόσεις Γράφημα! σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (Επίσημο δελτίο τύπου) "Το κρυμμένο χαμόγελο" από τις Εκδόσεις Γράφημα! σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (Επίσημο δελτίο τύπου) Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.