Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Λυκόφως

 


Σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ είναι το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Χονδρού, με τίτλο «Θολά πρόσωπα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Τα όνειρα της Μάρθας ζωντανεύουν όταν η εφτάχρονη Ίρις μπαίνει στη ζωή της. Έχει πια ένα παιδί που πάντα ποθούσε, μια οικογένεια όπως ακριβώς την είχε πλάσει στο μυαλό της, για την ίδια και τον σύντροφό της Γιάννη. Όμως, αγνόησε τις προειδοποιήσεις της αδελφής της, ότι η Ίρις μιλάει τις νύχτες μόνη της και την ημέρα σιωπά. Άλλωστε, η Μάρθα είχε το χάρισμα: μπορούσε να νιώσει τους άλλους χωρίς λόγια. Να αισθανθεί αυτά που δεν τολμούσαν να πουν, απλώς αγγίζοντάς τους. Μόνο που αυτήν τη φορά, το χάρισμα προκάλεσε παραισθήσεις. Έφερε εικόνες και πρόσωπα από το παρελθόν. Ο χρόνος άρχισε να τρέμει. Και τα πρόσωπα στη ζωή της θόλωσαν. Τίποτα δεν μοιάζει πια αληθινό.

Ή μήπως τελικά το μόνο πρόσωπο που θόλωσε ήταν το δικό της; Της ψυχής της;

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Θολά πρόσωπα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαρία Χονδρού

ISBN: 9786185429171

ΣΕΛΙΔΕΣ: 260

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΤΙΜΗ 12,72

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ


                                                         ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Μαρία Χονδρού γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη σχολή σκηνοθεσίας Λυκούργου Σταυράκου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αστρονομίας και δημιουργικής γραφής. Χόμπι της είναι η ανάγνωση και οι κατασκευές.

Διακρίθηκε σε διαγωνισμό διηγήματος των εκδόσεων ANIMA, με διήγημα που περιλαμβάνεται στη συλλογή «Σταγόνες του χειμώνα».

Με άλλο διήγημα συμμετείχε στη συλλογή «Ιστορίες κάτω από το γκι» (Εκδ. Πολύτροπον, 2014).

Τιμήθηκε με έπαινο για το παραμύθι της «Ο κόσμος των δράκων» στον τριακοστό τρίτο διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, για το έτος 2014. Επίσης, διακρίθηκε στον διαγωνισμό της VERAMAND LIMITED, με το διήγημά της «Θολή Πραγματικότητα» να περιλαμβάνεται σε συλλογή ηλεκτρονικής μορφής (2017).

Τον Ιούνιο του 2017 εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις ANIMA, με τίτλο «Ο μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας».

Τον Μάρτιο του 2018 εκδόθηκε το δεύτερο προσωπικό της βιβλίο με τίτλο «Θαμμένες Μνήμες» (εκδ. ANIMA).


                        Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Λυκόφως Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Λυκόφως Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.