ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΝΙΚΟΛΑΣ Α. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ - ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 



Οι Εκδόσεις Κάκτος, τo Public και το Inside Story διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση για το νέο βιβλίο  του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Yale Νίκολα Α. Χρηστάκη ''ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ- Οι βαθιές και μακροχρόνιες επιπτώσεις της πρόσφατης πανδημίας στον τρόπο που ζούμε.''

                                    Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 19.00


Το link για το live είναι το  https://www.facebook.com/68078766209/posts/10158516339586210/ πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ανδρέας Παπανδρέου καθηγητής Περιβαλλοντικών Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και διευθυντής του Εργαστηρίου Πολιτικής Οικονομίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης,Ηλίας Μόσιαλος καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics and Political Science.


Συντονίζει ο  Γιάννης Γορανίτης, δημοσιογράφος insidestory.gr


Ο καθηγητής Νίκολας Α. Χρηστάκης θα απαντήσει σε ερωτήματα που απασχολούν το κοινό για τη πανδημία και για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η αποκατάσταση τα επόμενα χρόνια.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Νίκολας Α. Χρηστάκης (Nicholas A. Christakis) είναι γιατρός και κοινωνιολόγος που διερευνά τις αρχαίες καταβολές και τις σύγχρονες επιπτώσεις της ανθρώπινης φύσης. Είναι διευθυντής του Εργαστηρίου Ανθρώπινης Φύσης (Human Nature Lab) στο Πανεπιστήμιο Γέιλ, όπου είναι κορυφαίος καθηγητής Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών στα Τμήματα Κοινωνιολογίας, Ιατρικής, Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας, Στατιστικής και Επιστήμης Δεδομένων, και Βιοϊατρικής Μηχανικής. Είναι συνδιευθυντής του Ινστιτούτου του Γέιλ για την Επιστήμη Δικτύων, συγγραφέας του βιβλίου Συνδεδεμένοι, και του βιβλίου Προσχέδιο.



                                            Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΝΙΚΟΛΑΣ Α. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ - ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΝΙΚΟΛΑΣ Α. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ - ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 02, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.