🔶 Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη

 


                                        Οι νότες της αγάπης

                                                   Σταύρος Γραμματόπουλος


Σελ.: 40
Σχήμα: 24,5 x 17
Τιμή: 11,00 €
ISBN: 978-960-468-276-8


Σε έναν κόσμο όπου η αγάπη συνυπάρχει με τη μοναξιά, ο μικρός Ανέστης έχει τη δύναμη να περιμένει.

 
Eshop

Το χελιδόνι που χαμογελούσε

Βιργινία Τσάδαρη

Σελ.: 38
Σχήμα: 17,5 x 24,5
Τιμή: 11,00 €
ISBN: 978-960-468-280-5

Ένα ξεχωριστό χελιδόνι τριγυρνά περήφανα, στις γειτονιές του ουρανού, παρατηρώντας από ψηλά τον κόσμο. Μια μαγική δύναμη που δεν γνωρίζει πως διαθέτει, είναι ικανή να…ανατρέψει την πραγματικότητα!
Μια ιστορία με ηχηρό μήνυμα, για παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία συμφιλιώνει τις έννοιες της χαράς και της θλίψης, ενώ αποκαλύπτει τη σημασία της εσωτερικής δύναμης του καθενός. Ένα τρυφερό παραμύθι, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, τονίζει την προσφορά και την αλληλοβοήθεια.

 
Eshop

Αγάπη από μπισκότο

Μάριος Βλάχος

Σελ.: 54
Σχήμα: 21x29
Τιμή: 13,00 €
ISBN: 978-960-468-279-9

Ο κύριος Μπισκοτόπουλος έχει έναν μεγάλο στόχο: θέλει να προφτάσει να ετοιμάσει και να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τη συλλεκτική σειρά μπισκότων του. Θα επιστρατεύσει όλα τα διαθέσιμα μέσα. Αλλά, η ανεξίτηλη αγάπη του για τα παιδιά και η συμβουλή του Βασιλιά Μπισκοτένιου θα είναι τελικά η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει τον σκοπό του. Είναι σαν όλο το σύμπαν να συνωμοτεί μαζί του για να εκπληρώσει την πιο γλυκιά του επιθυμία, την Αγάπη από Μπισκότο.

 
Eshop

Λουλουδούπολη

Κασσιανή Τσιπρά - Σωτηρίου

Σελ.: 40
Σχήμα: 23x22
Τιμή: 7,50 €
ISBN: 978-960-468-281-2

Υπάρχουν νεράιδες; Μα και βέβαια υπάρχουν, στην αγνή παιδική μας φαντασία! Ζουν στη Λουλουδούπολη, ένα πανέμορφο χωριουδάκι. Όπως κάθε άνοιξη, έτσι και φέτος θα συλλέξουν διάφορα άνθη για να κατασκευάσουν αρώματα και καλλυντικά και, λίγο καιρό αργότερα, θα μαζέψουν φρούτα για να φτιάξουν μαρμελάδες και κομπόστες. Το καλοκαίρι θα φέρει ανεμελιά, ως συνήθως, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση γι’ αυτές. Οι νεράιδες, όμως, πάντα καταφέρνουν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες της ζωής γιατί, πρωτίστως, αντιμετωπίζουν με σεβασμό τόσο την ίδια τη φύση, όσο και κάθε ζωντανό ον.

Τα φανταστικά αυτά πλάσματα, μέσα από την καθημερινότητά τους, μας διδάσκουν αξίες όπως η εργατικότητα, η συνεργασία, η συγχώρεση και η υπομονή, καθώς και σωστές συνήθειες όπως η φυσική διατροφή και η ουσιαστική διασκέδαση.

 
Eshop

Νηνεμία

Μαρία Τουλ

Σελ.: 288
Σχήμα: 13,7x20,8
Τιμή: 13,90 €
ISBN: 978-960-468-282-9

Ο Ορέστης, από πολύ μικρή ηλικία ανακαλύπτει την αγάπη του για τη γλυπτική. Οι αυστηροί γονείς του, όμως, έχουν άλλες φιλοδοξίες για τον μοναχογιό τους. Ο ευαίσθητος και ονειροπόλος Ορέστης είναι αποφασισμένος να παλέψει ενάντια στις προκαταλήψεις των γονιών του για να ακολουθήσει το πάθος του. Θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης Θάλειας και μαζί θα πορευτούν από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Μέχρι να έρθει η αποκάλυψη του φοβερού μυστικού για την κοινή καταγωγή τους που θα τους βυθίσει στην άβυσσο…
Μια ανθρώπινη ιστορία για τα παιχνίδια της μοίρας που οδηγούν τον άνθρωπο στην υπέρβαση των ορίων και τον φέρνουν αντιμέτωπο με τα διλήμματα που εγείρει η ανθρώπινη φύση και η ηθική.

 
Eshop



Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!







🔶 Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη 🔶 Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.