Δελτίο Τύπου-"Ναίφως"-Φυλλένια Σφουγγάρη-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ναίφως" της συγγραφέως μας Φυλλένιας Σφουγγάρη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αν θέλουμε να κάνουμε ίσως το πιο αναγκαίο, δύ­σκολο αλλά και υπέροχο ταξίδι, τότε χρειαζόμαστε την Ποίηση, που προσπαθεί «μέσα από τα δικά της μάτια στην ψυχή μας να μάθουμε να κοιτάμε». Το βλέμμα της σα φωτεινή δέσμη εστιάζει και σε όσα μέσα μας συνηχούν συνταιριασμένα και σε αυτά που χαλούν την αρμονική συμμετρία.

Τα ποιήματα τής παρούσας ποιητικής συλλογής ακουμπάνε το πολυκύμαντο συναίσθημα και μετα­φέρουν προβληματισμούς. Ορισμένα εκφράζουν την απόσταση που μάς χωρίζει από τα όνειρά μας, φτιαγ­μένη από αστοχίες και δυσκολίες. Μένει όμως μια λευκή σελίδα ως επιλογή, όχι για λήθη αλλά για ξε­κίνημα δημιουργικό. Ή –πιο ποιητικά– για ν’ ανα­ζητήσουμε και να βρούμε το νησί τής Ουτοπίας στο χάρτη τού κόσμου.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Φυλλένια Σφουγγάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Β. Εύβοια, τόπο πάμπλουτο σε φυσικές ομορφιές, που την ενέπνευσε από πολύ μικρή να γράψει τα πρώτα της ποιήματα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με σπουδές στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Μουσική είναι κι αυτή «τόπος» της. Σπούδασε κλασικό πιάνο, είναι κάτοχος πτυχίου ανώτερων θεωρητικών (πτυχίο ειδικού αρμονίας) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοπαιδαγωγικής. Η σύνθεση τραγουδιών και η μελοποίηση στίχων είναι οι πιο συναρπαστικές μουσικές της ενασχολήσεις. Δίπλα από την αγάπη της για τη μουσική στοιχίζεται κι η αγάπη της για την Ποίηση. Το «Ναίφως» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 62

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-26-2

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ναίφως" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ναίφως/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Ναίφως"-Φυλλένια Σφουγγάρη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ναίφως"-Φυλλένια Σφουγγάρη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαρτίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.