Δελτίο Τύπου-"#Foodporn, Η συνταγή της επιτυχίας στα χρόνια του Instagram" του συγγραφέα μας Δημήτρη Κοπαράνη-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "#Foodporn, Η συνταγή της επιτυχίας στα χρόνια του Instagram" του συγγραφέα μας Δημήτρη Κοπαράνη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Με τα κινητά δε γίνεσαι μάγειρας» μου είπε ένας τη­λεοπτικός σεφ πριν κάποια χρόνια. Έκανε λάθος. Δύο χρόνια αργότερα, το 2014, φτιάχνω και φωτογραφίζω ένα πιάτο που γίνεται το πρώτο ελληνικό food viral. Το Instagram δεν μου έμαθε να μαγειρεύω, μου έμαθε τι θέλει ο κόσμος να φάει ή καλύτερα τι έχει ανάγκη να παραγγείλει για να φωτογραφίσει. Οκτώ χρόνια και δώ­δεκα εστιατόρια στην Ελλάδα και την Κύπρο μετά, και αφού έχω αποχωρήσει από αυτό που για άλλους είναι στόχος καριέρας, είναι η ώρα να πω τη δική μου ιστο­ρία. Τι είναι αυτό που κάνει ένα πιάτο δημοφιλέστερο από ένα άλλο και γιατί κανείς δεν τρώει πια cupcakes; Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώ­ρου της εστίασης, σεφ, επιχειρηματίες, επενδυτές, δη­μοσιογράφους, παραγωγούς περιεχομένου αλλά και σε όσους θέλουν να κατανοήσουν το φαγητό και τη σχέ­ση του με τα social media σήμερα. Και επειδή τα social media ήρθαν για να μείνουν, εδώ θα βρείτε και έναν χρή­σιμο οδηγό με ιδέες, πρακτικές εφαρμογές και όλα όσα χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τα social media του φαγητού, αποτελεσματικά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Δημήτρης Κοπαράνης σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία. Υπήρξε ένας από τους πρώτους food bloggers της χώρας. Μαγειρεύει επαγγελματι­κά από το 2011, γράφει για το φαγητό στο blog του (ένα από τα έξι κορυ­φαία στον κόσμο για το 2017), σε πε­ριοδικά και sites. Το 2014 δημιούργησε το πρώτο ελληνικό food viral, το #bougatsan, ένα υβρίδιο κρουασάν και μπουγάτσας. Σήμερα ασχολεί­ται με την επικοινωνία της γαστρο­νομίας, γράφει συνταγές, κείμενα και βιβλία μαγειρικής, επιμελείται μενού και παράγει media content για εται­ρείες φαγητού και εστιατόρια. Αυτό είναι το δεύτερό του βιβλίο.

https://drbenefits.wordpress.com

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Οδηγός

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 154

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-48-4

Τιμή: 11,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "#
Foodporn, Η συνταγή της επιτυχίας στα χρόνια του Instagram" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/foodporn/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





Δελτίο Τύπου-"#Foodporn, Η συνταγή της επιτυχίας στα χρόνια του Instagram" του συγγραφέα μας Δημήτρη Κοπαράνη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"#Foodporn, Η συνταγή της επιτυχίας στα χρόνια του Instagram" του συγγραφέα μας Δημήτρη Κοπαράνη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουνίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.