Δελτίο Τύπου-"Ο ήχος των ορίων" του συγγραφέα Χρήστου Θ. Παπαδημητρίου!-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο ήχος των ορίων" του συγγραφέα μας Χρήστου Θ. Παπαδημητρίου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Βεργίνα 1977. Λίγες ώρες πριν ο Μανόλης Ανδρόνικος εισέλθει σε έναν μέχρι τότε ασύλητο ταφικό θάλαμο ένας αρχαιοκάπηλος υπάλληλος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας τον προφταίνει και παίρνει στα χέρια του τον μεγαλύτερο θησαυρό της ιστορίας καλύπτοντας ταυτόχρονα επιδέξια τα ίχνη του.

Μια αδυσώπητη καταδίωξη ξεκινά, καθώς ο θησαυρός γίνεται παγίδα θανάτου για τον κάτοχό του και ένα δαιδαλώδες δίκτυο εγκληματιών προσπαθεί να αποκτήσει το πολυπόθητο εύρημα που εξαφανίζεται για μια ακόμη φορά.

Ο επιθεωρητής Ζακέ καλείται από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να βοηθήσει στις προσπάθειες ανίχνευσης του θησαυρού και αναζήτησης των χαμένων μυστικών του ταφικού μνημείου.

Ο φιλέλληνας αστυνομικός θα βρεθεί μπροστά στο μεγαλύτερο αίνιγμα της ιστορίας. Καλούμενος να κάνει το καθήκον του και προσπαθώντας να αντισταθεί σε πρωτόγνωρες προκλήσεις, ο Πολ Ζακέ θα κληθεί για μια ακόμη φορά να πάρει γενναίες αποφάσεις, στην προσπάθειά του να φέρει πανάρχαια μυστικά στο φως…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, νομικός σύμβουλος της ΡΑΣ, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου των Βρυξελλών, στο οποίο πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, και διδάκτορας δημοσίου δικαίου.

Έχει δημοσιεύσει δύο νομικά συγγράμματα –για το κοινοτικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο– και πενήντα επιστημονικές μελέτες σε έγκριτα νομικά περιοδικά.

Στον κόσμο της λογοτεχνίας μυήθηκε το 2008, με το μυθιστόρημα Το τέλος του Γ.Σ. Μπαχ. Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο των εκδόσεων και συνεργασία με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πλέον το συγγραφικό έργο του απαρτίζεται από επτά μυθιστορήματα και δύο ποιητικές συλλογές. Το τελευταίο του μυθιστόρημα, Ο ήχος των ορίων, κυκλοφόρησε το 2021 από τις Εκδόσεις Ελκυστής.

 

 

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ

Η επιρροή του κοινοτικού δικαίου στη δικαστική προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων, Εκδόσεις Σάκκουλα, Αθήνα 2002.

Το τέλος του Γ.Σ. Μπαχ, μυθιστόρημα, Ιωλκός, 2008.

Ημιτελής εκτέλεση, μυθιστόρημα, Λιβάνης, 2009.

Θανάσιμος Έρωτας, ποιητική συλλογή, Ιωλκός, 2011.

Αντεστραμμένη κλεψύδρα, ποιητική συλλογή, Ιωλκός, 2012.

Τρόποι διείσδυσης του ευρωπαϊκού δικαίου στην εθνική έννομη τάξη, Π. Ν. Σάκκουλας, 2013.

Αρχική θεωρία, Ιωλκός, 2014.

Έγκλημα χωρίς δολοφόνο, Μεταίχμιο, 2016.

Αντίστροφη μέτρηση, Διάπλαση, 2019.

Παγίδα θανάτου για τον επιθεωρητή Ζακέ, Νεφέλη, 2020.

Ο ήχος των ορίων, Ελκυστής, 2021.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 248

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-57-6

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ο ήχος των ορίων" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ο-ήχος-των-ορίων/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Ο ήχος των ορίων" του συγγραφέα Χρήστου Θ. Παπαδημητρίου!-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο ήχος των ορίων" του συγγραφέα Χρήστου Θ. Παπαδημητρίου!-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 21, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.