ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ - JAMES RICKARDS - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


 

JAMES RICKARDS


 

Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ


Νικητές και χαμένοι στον μεταπανδημικό κόσμο.

Πώς θα βγούμε κερδισμένοι!

 

Η παρούσα κρίση δεν είναι σαν εκείνη του 2008, ούτε καν του 1929. Η Νέα Ύφεση, η οποία προκλήθηκε από την πανδημία COVID, είναι η χειρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία.


Όμως για τους ενημερωμένους επενδυτές δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα.


Στο βιβλίο Η Νέα Μεγάλη Ύφεση, ο James Rickards, συγγραφέας των μπεστ-σέλερ Aftermath και The New Case for Gold, αποκαλύπτει τους πραγματικούς κινδύνους του οικονομικού μας συστήματος, καθώς και τι μπορούν να κάνουν οι έξυπνοι επενδυτές για να επιβιώσουν –ή ακόμα και να ευημερήσουν– σε μια περίοδο πρωτοφανούς αναστάτωσης. Στηριζόμενος σε μελέτη της ιστορίας, στη νομισματική θεωρία και στην παρασκηνιακή πρόσβαση σε κέντρα ισχύος, ο Rickards ρίχνει ένα διευκρινιστικό φως στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, ώστε οι επενδυτές να κατανοήσουν τι πραγματικά συμβαίνει και τι μπορούν να κάνουν γι’ αυτό.


Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι θέλουν να αντιληφθούν πώς να διατηρήσουν τον πλούτο τους κατά τη διάρκεια της χειρότερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Ο James Rickards είναι επενδυτικός σύμβουλος, δικηγόρος, εφευρέτης και οικονομολόγος, και έχει υπηρετήσει σε υψηλές θέσεις σε εταιρείες όπως οι Citibank, Long-Term Capital Management και Caxton Associates. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει θεσμικούς επενδυτές και κυβερνητικούς οργανισμούς. Αρθρογραφεί σε Financial Times, Evening Standard, The Telegraph, New York Times και Washington Post, ενώ έχει δώσει συνεντεύξεις σε BBC, CNN, NPR, CSPAN, CNBC, Bloomberg, Fox και Wall Street Journal. Έχει δώσει διαλέξεις για την παγκοσμιοποίηση και τα οικονομικά στα The Johns Hopkins University, Georgetown University, Trinity College του Δουβλίνου, The Kellogg School του Northwestern University, U.S. Army War College και School of Advanced International Studies. Είναι σύμβουλος σε θέματα κεφαλαιαγοράς στην U.S. Intelligence Community και στο Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α., καθώς και στο FDD Center on Economic and Financial Power στην Ουάσινγκτον. Τέλος, έχει σπουδάσει νομικά και οικονομικά στα Πανεπιστήμια NYU School of Law, University of Pennsylvania Law School, SAIS και Johns Hopkins. Ζει στο Νιου Χάμσαϊρ.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN9789603821113

Τιμή: 14,31 με ΦΠΑ

Σελίδες: 304




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!






 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ - JAMES RICKARDS - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ - JAMES RICKARDS - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.