Δελτίο Τύπου-"Το πέταγμα της ίβιδας"-Συλλογικό έργο-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το συλλογικό βιβλίο "Το πέταγμα της ίβιδας"!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Η ανθολογία διηγημάτων «Το πέταγμα της ίβιδας» είναι το αποτέλεσμα ανταπόκρισης Ελλήνων και Κυπρίων λογοτεχνών στην ανοιχτή πρόσκληση που απεύθυναν από κοινού η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και η διαδικτυακή ομάδα «Ιαπωνική Βεντάλια Ποίησης και Πολιτισμού», στη λογοτεχνική δράση «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια», για τη συγγραφή διηγήματος με ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό, η οποία διενεργήθηκε μέσω δημοσιεύσεων στη «Λόγω Γραφής» το φθινόπωρο του 2020.

Τριάντα ένας συγγραφείς εμπνεύστηκαν τριάντα τέσσερα στο σύνολό τους κείμενα, τα οποία μας ταξιδεύουν στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου τόσο με τον ιαπωνικό θεματικό τους προσανατολισμό όσο και με τη συμπερίληψη, σε κάθε διήγημα, ποιημάτων tanka και σκηνών σε τρένο shinkansen, προαπαιτούμενα βάσει της πρόσκλησης στους διακονούντες τη γραφή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ISBN: 978-618-210-003-5

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο

Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά

Έτος Έκδοσης: 2021

Αριθμός Σελίδων: 328

Εξώφυλλο: Μαλακό

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Διαστάσεις: 14×21 cm

Τιμή: 15,00 €

 

Το βιβλίο "Το πέταγμα της ίβιδας" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/το-πέταγμα-της-ίβιδας/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





Δελτίο Τύπου-"Το πέταγμα της ίβιδας"-Συλλογικό έργο-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το πέταγμα της ίβιδας"-Συλλογικό έργο-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.