ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ 1- ΣΟΥΚΡΑ ΒΕΡΙΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ


ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ 1

ΣΟΥΚΡΑ ΒΕΡΙΤΑ


Αυτή η ιστορία δεν έχει αρχή ούτε τέλος. Έχει όμως έρωτα, πόλεμο, ίντριγκα, μυστήριο και ανθρώπινα πάθη. Ό,τι δηλαδή κάνουν ενδιαφέρουσα την περιπέτεια της ζωής.

Από το Πέτρογκραντ μέχρι τη Μόσχα και από το Παρίσι και το Βερολίνο μέχρι το Κάπρι και τη Θεσσαλονίκη οι ήρωες του αληθινού αυτού μεγαλειώδους έπους βάζουν τα πάθη τους πάνω από τις τραγωδίες της Ιστορίας. Στην πραγματικότητα αδυνατούν να κατανοήσουν την Ιστορία ακόμα και όταν τη «γράφουν». Το έπος ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ καταγράφει τις ιστορίες απλών ανθρώπων που έζησαν «κανονικά» και «αντικανονικά» χωρίς να το ξέρουν.

Στην πραγματικότητα καταγράφει εμβληματικά στιγμιό-τυπα της ανθρώπινης ανοησίας και των κοινοτοπιών της.

Σχεδιασμός εξωφύλλου: Γιάννης Καρδάσης


Βιογραφικό:


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία, ταξιδεύω και γράφω βιβλία όπως αυτά: Η Σίσσυ Μπλουμ παντρεύτηκε, Biblio Εκδόσεις, Άλαλα τα χείλη των ευσεβών, Biblio Εκδόσεις, Σορτς Ιστορίες, εκδόσεις Λιβάνη. Όλα εξαντλημένα.
Μαζί με την υπομονή μου. Γιώργος Σιδέρης.


Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN978-960-382-124-3

Σελίδες: 339

Τιμή: 11,13 € με ΦΠΑΑπό το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ 1- ΣΟΥΚΡΑ ΒΕΡΙΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ 1- ΣΟΥΚΡΑ ΒΕΡΙΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 19, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.