Ένα νέο ξεκίνημα...


(Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)

Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   Μετά από αρκετούς μήνες,είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το ''Dominica Amat'',που αγαπάτε όσο κι εγώ,απέκτησε αδελφάκι στις 02/02/2022! Καί το όνομα αυτού: ''Βιβλιοβάμων''. Η αλήθεια είναι πως με ''παίδεψε'' πολύ μέχρι να βρω ένα πρωτότυπο καί ενδιαφέρον όνομα,αλλά σκέφτηκα να τολμήσω να κάνω ένα λογοπαίγνιο με την λέξη αιθεροβάμων. Αφού όταν διαβάζω βιβλία είναι σαν να περπατάω στα σύννεφα,γιατί να μην είμαι μία βιβλιοβάμων; 

   Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις,να σας διευκρινίσω τα εξής:

- Το blog ''Dominica Amat'' θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά ως έχει. Δεν θα κλείσει,ούτε θα χαθούν οι κριτικές καί οι συνεντεύξεις που υπάρχουν εκεί.

- Όπως καί στο blog ''Dominica Amat'',έτσι καί στο ''Vivliovamon'' θα εξακολουθούν να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. (Μπορείτε να ανατρέξετε στο ''Dominica Amat'' καί να τους διαβάσετε,σε περίπτωση που δεν τους γνωρίζετε)

- Το blog ''Vivliovamon'' θα έχει αμιγώς λογοτεχνικό χαρακτήρα καί θα ασχολείται αποκλειστικά με βιβλία καί συγγραφείς. 

- Στο blog ''Vivliovamon'' καί μέχρι να μπει σε μία κανονική ροή,δεν θα αναρτούνται δελτία τύπου,αλλά μόνο κριτικές βιβλίων,καθώς καί συνεντεύξεις. Κι όταν αρχίσει να συμβαίνει αυτό (δημοσίευση δελτίων τύπου),θα αφορά μόνο εκδοτικούς/συγγραφείς με τους οποίους συνεργάζομαι καί αποστέλλουν βιβλία προς κριτική. 

- Όσον αφορά τις συνεργασίες,είμαι δεκτική στις προτάσεις για συνεργασία από όλους τους εκδοτικούς οίκους (νέους,παλαιότερους),ακόμη κι από αυτούς που οι συνεργασίες μας είχαν λήξει κατά το παρελθόν. 

- Σε περίπτωση,λοιπόν,που επιθυμείτε μία συνεργασία με το blog,μπορείτε είτε να επικοινωνείτε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,είτε μέσω email,είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην αρχική σελίδα του blog (κάτω αριστερά στην οθόνη)

Το λινκ του νέου blog: https://vivliovamon.blogspot.com/

Μείνετε συντονισμένοι/ες γιατί έπεται καί συνέχεια!



Ένα νέο ξεκίνημα... Ένα νέο ξεκίνημα... Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.