Δελτίο Τύπου-"Μια ανάσα πριν το τέλος"-Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μια ανάσα πριν το τέλος" του συγγραφέα μας Χρήστου Θ. Παπαδημητρίου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πρωτοχρονιά 2023. Μια νέα απόλυτα φονική μετάλλαξη του κορονοϊού, ο COVID 23, παρασκευάζεται και εκλύεται σκόπιμα στην ανθρωπότητα από μυστικά εργαστήρια μιας δαιδαλώδους πανίσχυρης παγκόσμιας οργάνωσης με σκοπό την προετοιμασία και πώληση φαρμάκων και εμβολίων.

Ο Οδυσσέας και η Πηνελόπη, κορυφαίοι  επιστήμονες που χωρίς να το γνωρίζουν συμμετέχουν στην κατασκευή του μεγαλύτερου εφιάλτη της παγκόσμιας ιστορίας, γλιτώνουν την ύστατη ώρα από τη μαζική δολοφονία όλων των συντελεστών του μυστικού προγράμματος.

Μια αδυσώπητη καταδίωξή τους  θα ξεκινήσει από τη Νεβάδα έως τη Νέα Υόρκη, τον Ατλαντικό Ωκεανό, το Σαουθάμπτον και το Λονδίνο. Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους διώκτες τους, οι δυο Έλληνες θα βιώσουν τον απόλυτο έρωτα και θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε δέκα μέρες να ζήσουν πρωτόγνωρες στιγμές.

Η μάχη για την επιβίωση και τη λύτρωση από τη νέα πανδημία δε θα τους εμποδίσει να αναζητήσουν απαντήσεις στα πανάρχαια ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου των Βρυξελλών, στο οποίο πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, διδάκτορας δημοσίου δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και νομικός Σύμβουλος της Ρ.Α.Σ. Έχει δημοσιεύσει δύο νομικά συγγράμματα –για το συνταγματικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο– και πενήντα επιστημονικές μελέτες σε έγκριτα νομικά περιοδικά.

Στον κόσμο της λογοτεχνίας μυήθηκε το 2008, με το μυθιστόρημα Το τέλος του Γ.Σ. Μπαχ. Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο των εκδόσεων και συνεργασία με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πλέον το συγγραφικό έργο του απαρτίζεται από επτά μυθιστορήματα και δύο ποιητικές συλλογές. Το τελευταίο του μυθιστόρημα, Ο ήχος των Ορίων, κυκλοφόρησε το 2021 από τις Εκδόσεις Ελκυστής.

Έχουν εκδοθεί κατά χρονολογική σειρά: Το τέλος του Γ.Σ. Μπαχ (2008), Ημιτελής εκτέλεση (2009), Θανάσιμος Έρωτας (2011), Ανεστραμμένη κλεψύδρα (2012), Αρχική θεωρία (2014), Έγκλημα χωρίς δολοφόνο (2016), Αντίστροφη μέτρηση (2019), Παγίδα θανάτου για τον επιθεωρητή Ζακέ (2020), Ο ήχος των Ορίων (2021), Μια ανάσα πριν το τέλος (2022).

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ

Η επιρροή του κοινοτικού δικαίου στη δικαστική προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων, Εκδόσεις Σάκκουλα, Αθήνα 2002.

Το τέλος του Γ.Σ. Μπαχ, μυθιστόρημα, Ιωλκός, 2008.

Ημιτελής εκτέλεση, μυθιστόρημα, Λιβάνης, 2009.

Θανάσιμος Έρωτας, ποιητική συλλογή, Ιωλκός, 2011.

Αντεστραμμένη κλεψύδρα, ποιητική συλλογή, Ιωλκός, 2012.

Τρόποι διείσδυσης του ευρωπαϊκού δικαίου στην εθνική έννομη τάξη, Π. Ν. Σάκκουλας, 2013.

Αρχική θεωρία, Ιωλκός, 2014.

Έγκλημα χωρίς δολοφόνο, Μεταίχμιο, 2016.

Αντίστροφη μέτρηση, Διάπλαση, 2019.

Παγίδα θανάτου για τον επιθεωρητή Ζακέ, Νεφέλη, 2020.

Ο ήχος των Ορίων, Ελκυστής, 2021.                                                                        

Μια ανάσα πριν το τέλος, Ελκυστής, 2022.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 206

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-032-5

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Μια ανάσα πριν το τέλος" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/mia-anasa-prin-to-telos/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


Δελτίο Τύπου-"Μια ανάσα πριν το τέλος"-Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Μια ανάσα πριν το τέλος"-Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.