Δελτίο Τύπου-"Αποσπερίτης"-Ισαβέλλα Πρίτσα -Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αποσπερίτης" της συγγραφέως μας Ισαβέλλας Πρίτσα!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μια πόλη αλλιώτικη από τις άλλες. Όχι απλά ξεχωριστή, μα μοναδική. Μαύρη και λευκή μαζί, σαν δίνη καλειδοσκοπική, ψεύτικη και αληθινή. Ήταν χαμένη ανάμεσα στα μεγάλα γκρίζα βουνά, περιτριγυρισμένη από τεράστια σκοτεινά κωνοφόρα δάση. Αχανείς εκτάσεις από έλατα την έκρυβαν, σαν μυθικό θησαυρό ξεχασμένο χρόνια, σχηματίζοντας γύρω της έναν ερεβώδη λαβύρινθο. Έναν λαβύρινθο με αγκάθια και μυστικά, σκοτεινό όσο τα δάση, δαιδαλώδη κι απρόσιτο. Μονάχα φιδογυριστά χωμάτινα μονοπάτια οδηγούσαν στην πόλη ετούτη κι έπρεπε να είσαι πραγματικά τρελός για να θέλεις όντως να φτάσεις εκεί. Δεν ήταν εύκολο και σίγουρα όχι συνετό. Ήταν ταξίδι για πολύ λίγους. Από τη στεριά τουλάχιστον».

Μια ιστορία για τη μαγεία και τον έρωτα, την τύχη και την αγάπη. Γεμάτη με μαγικά βιβλία, κακές μάγισσες και κατάρες, καλειδοσκόπια και πειρατές και πάνω απ’ όλα μαγικές πόλεις και άστρα. Μια περιπέτεια ανάμεσα σε ευχές και όνειρα, που σε κάνει να χαμογελάς καθώς κοιτάς τον ουρανό κι αναζητάς μια πόλη πέρα από τα σύννεφα…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Ισαβέλλα Πρίτσα είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν φοιτήτρια στην κατεύθυνση ζωγραφικής, του Εικαστικού Τμήματος της ΑΣΚΤ Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, ειδικού αρμονίας και αντίστιξης. Φοιτά παράλληλα στο ΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το ΑΠΘ.

Έχει εκδοθεί το βιβλίο της «Η ανατομία ενός καλλιτέχνη» από τις εκδόσεις Ελκυστής το 2020, αλλά και το διήγημά της «Γαλάζιο Φως» στην ανθολογία διηγημάτων «Αναζητώντας μιαν άλλη Γη» από τις Εκδόσεις Πηγή το 2021. Έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο της «Το χρυσό κρεμμύδι είναι καλύτερο» και «Η μικρή Άρκτος» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το 2021, καθώς και το βιβλίο της «Carpe Noctem» από τις Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, το 2021. Διηγήματά της υπάρχουν στις ανθολογίες «Epic, θρύλοι της φαντασίας, Ανθολογία ηρωικής φαντασίας», «Lockdown Ανθολογία με ιστορίες τρόμου και φαντασίας» και «Η πτώση των Θεών ΙΙ, Ανθολογία διηγημάτων εμπνευσμένων από το έργο του Λάβκραφτ» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Τέλος, έχει βραβευτεί στον διαγωνισμό magic brush illustration contest 2020, στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Ιανού 2020 και στον διαγωνισμό Larry Niven 2020, σε διάφορες κατηγορίες. Ιστορίες της υπάρχουν στη στήλη Your Nightmares του περιοδικού Nyctophilia, στο περιοδικό Γλαρόλυκοι και στο κανάλι Greg Audiobooks στο spotify.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 88

ISBN: 978-618-210-036-3

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Αποσπερίτης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/aposperitis/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Αποσπερίτης"-Ισαβέλλα Πρίτσα -Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Αποσπερίτης"-Ισαβέλλα Πρίτσα -Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουνίου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.