Δελτίο Τύπου-"Μαθήματα εμπιστοσύνης"-Φίλιππος Πισσαλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μαθήματα εμπιστοσύνης" του συγγραφέα μας Φίλιππου Πισσαλίδη!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μια παρέα μαθητών του λυκείου έχουν μόλις τελειώσει τις πανελλήνιες εξετάσεις και ο καθένας επιλέγει το δικό του επάγγελμα. Μετά από έξι χρόνια γίνεται ένας τραγικός φόνος αρκετά μελετημένος και ο δολοφόνος γνωρίζοντας όλη την παρέα δημιουργεί γρίφους μεταξύ των ατόμων και ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό. Ένα μιξ ανατομίας, ψυχολογίας και νομικής έρχονται σε σύγκρουση για την ανακάλυψη αυτού του μυστηρίου. Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Φίλιππος Πισσαλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου του 1998. Από την ηλικία των επτά ετών είχε την πρώτη του επαφή με τη συγγραφή γράφοντας φανταστικές ιστορίες βασισμένες στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έπαιζε. Από οκτώ χρονών ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συνεχίζει μέχρι και σήμερα έχοντας κατακτήσει την τιμητική βαθμίδα της μαύρης ζώνης. Είναι κάτι το οποίο αγαπά πολύ και με βάση αυτό σκηνοθετεί τις σκηνές δράσης στα έργα του. Η συγγραφή σταμάτησε να υπάρχει στη ζωή για μια δεκαετία εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας στα οκτώ του χρόνια και ξαναπιάστηκε με αυτή στην ηλικία των δεκαοκτώ μετά την περίοδο των Πανελληνίων.

Έχει σπουδάσει νοσηλευτική και του αρέσει γενικά ο χώρος της Υγείας.

«Ο άνθρωπος είναι σαν μια πόρτα που αν την ανοίξεις βλέπεις ολόκληρο το σύμπαν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πριν τις σπουδές του είχε ήδη δεχτεί τα πρώτα του ερεθίσματα όσον αφορά τον χώρο της Υγείας μέσω της Ψυχολογίας. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα δικό του ψυχολογικό τεστ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν το έχει υποβάλει σε κάποιον ειδικό φορέα για να πιστοποιηθεί. Η Ψυχολογία τον βοήθησε αρκετά όσον αφορά το χτίσιμο των χαρακτήρων και την πλοκή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αντιδράσεις των ηρώων.

Επαγγελματικά ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών του καθώς και με τον κλάδο της διατροφής και της ευεξίας, διότι συνεργάζεται επίσης με μια εταιρεία διατροφής. Δηλώνει ότι είναι όμορφο να κάνει κανείς το χόμπι του επάγγελμα, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να του δώσει όλη την αγάπη του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 324

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-052-3

Τιμή: 15,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Μαθήματα εμπιστοσύνης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/mathimata-empistosinis/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!Δελτίο Τύπου-"Μαθήματα εμπιστοσύνης"-Φίλιππος Πισσαλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Μαθήματα εμπιστοσύνης"-Φίλιππος Πισσαλίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.