ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΑΥΤΟ ΗΓΕΣΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

 

ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑ

Εργαλεία για μια καλύτερη ζωή

 

Αν δεν γνωρίσουμε ποτέ αληθινά τον εαυτό μας, δεν θα μπορέσουμε να γίνουμε προδραστικοί άνθρωποι και να καθορίζουμε τη ζωή μας.

Αν δεν καθορίζουμε εμείς τη ζωή μας, σίγουρα θα την καθορίζουν οι περιστάσεις και οι γνώμες και απόψεις τρίτων.

Το βιβλίο της Δρ. Μαρίας Γιαννιού είναι ένας πρακτικός οδηγός, που συνοδεύεται από μια «εργαλειοθήκη» για να εξασκηθείς στην αυτοηγεσία, την ικανότητα δηλαδή να ηγείσαι εσύ της ζωής σου – και κανένας άλλος. 

Ποιες είναι οι αξίες μου και ποιος ο θεμελιώδης σκοπός της ζωής μου; Πώς διαχειρίζομαι την αλλαγή και πώς κατακτώ τη δεξιότητα της ανθεκτικότητας; Πώς θέτω στόχους και πώς βρίσκω κίνητρο για να τους πετύχω; Πώς επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου και πώς διαχειρίζομαι αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις;

Αν ψάχνεις τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Διαβάζοντάς το, θα αποκτήσεις όχι μόνο το θεωρητικό πλαίσιο, αλλά και όλα τα απαραίτητα πρακτικά εργαλεία για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικός ηγέτης και πραγματική ηγέτιδα του εαυτού σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μην ξεχνάς ότι κάθε ηλικία έχει τις δικές της προκλήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις πώς μπορείς εσύ να ορίζεις συνειδητά τη ζωή σου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:  


Η Μαρία Γιαννιού ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές της στη Σορβόννη με εξειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις. Έπειτα από μακροχρόνια επαγγελματική πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο, επικεντρώθηκε σε αυτό που αγαπάει περισσότερο, την ηγεσία και τη διά βίου προσωπική εξέλιξη.

Ως Empowerment & Leadership Coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, υποστηρίζει τους ανθρώπους να γίνουν πραγματικοί ηγέτες του εαυτού τους. Έχει ιδρύσει το Lead From Within, ένα ολιστικό κέντρο προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης, που προσφέρει υπηρεσίες coaching, βιωματικά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και εταιρικές εκπαιδεύσεις.

Ταυτόχρονα, έχει συνιδρύσει τη Women Act, μια οργάνωση αρωγό στην προσπάθεια των γυναικών να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας και να συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Προσεγγίζει τη δουλειά της εστιάζοντας στην αυτογνωσία, την ανθεκτικότητα και τον σεβασμό της διαφορετικότητας. Μιλάει έξι γλώσσες και ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της και τα δύο παιδιά τους.


Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-039-9

Τιμή: 15,90 με ΦΠΑ

Σελίδες: 336



Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΑΥΤΟ ΗΓΕΣΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΑΥΤΟ ΗΓΕΣΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Ιουλίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.