Ρενέ - Ημερήσιο Ημερολόγιο 2023


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

"Ρενέ - Ημερήσιο Ημερολόγιο 2023"

Τριακόσιες Εξήντα Πέντε Νέες Ευκαιρίες
 
Ρενέ Στυλιαρά

Σε προηγούμενο άρθρο σας μίλησα για την μεγάλη αγάπη που τρέφω για τα ετήσια ημερήσια ημερολόγια καί το πόσο χρήσιμα είναι στην καθημερινότητά μου. Την ερχόμενη,όμως,χρονιά θα έχω την χαρά να κρατώ δύο διαφορετικά ημερολόγια στα χέρια μου,από τα οποία θα λαμβάνω καθημερινά όμορφες συμβουλές για την ζωή μου. Η αγαπημένη μας συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά δεν γινόταν να μας αφήσει έτσι καί μετά το καθηλωτικό ''Έρωτας εξ αμελείας'',μας προσφέρει το νέο της ημερολογίο σε φόντο ασπρόμαυρο που μας δείχνει πως όσο μαύρο κι αν έχει η ζωή μας,πάντα θα επικρατεί το λευκό. Με του που θα το ανοίξετε καί θα το ξεφυλλίσσετε,θα αντιληφθείτε αμέσως τι σας λέω.

Περιγραφή:

Ένα ημερολόγιο με σκέψεις, συναισθήματα και «ατόφια κομμάτια ψυχής». Εκτός από τα πρωτότυπα χειρόγραφα της Ρενέ, περιλαμβάνονται και χρήσιμες πληροφορίες, όπως οι ονομαστικές γιορτές, οι φάσεις της Σελήνης, τα ζώδια, οι κυρίαρχοι πλανήτες της κάθε ημέρας, οι ώρες της ανατολής και δύσης του Ηλίου. Ένα πρακτικό ημερολόγιο, χωρισμένο ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα, προκειμένου να καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Με ανθεκτικό εξώφυλλο και δύο υφασμάτινους σελιδοδείκτες για μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά τη χρήση του. Σελίδες με τριακόσιες εξήντα πέντε νέες ευκαιρίες, για να αποτυπώσετε τον χρόνο σας με συντροφιά και έμπνευση.

Εγώ το λάτρεψα απ'το πρώτο άγγιγμα καί θεωρώ πως είναι ένα ιδανικό δώρο για τις επερχόμενες γιορτές κι όχι μόνο,είτε μόνο του,είτε ως σετ μαζί με το βιβλίο ''Έρωτας εξ αμελείας'' τόσο για εσάς,όσο καί για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο! Αναζητήστε το/τα!


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Διαβάστε την κριτική μου για το βιβλίο εδώ: https://www.dominicamat.gr/2022/10/blog-post_29.html



Ρενέ - Ημερήσιο Ημερολόγιο 2023 Ρενέ - Ημερήσιο Ημερολόγιο 2023 Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.