ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ- 365 AΝΑΣΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ

Δημιουργός του Breath Pilates

 

365 AΝΑΣΕΣ

ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

daily planner

 

 

Η συνέπεια ισοδυναμεί με τη νίκη. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία και με αυτήν πορεύομαι από παιδί για να κατακτήσω τα όνειρά μου στη ζωή και τη δουλειά. Αυτός λοιπόν ο οδηγός συνέπειας που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ χρήσιμο manual για να οργανώσετε τα πάντα μέσα στην καθημερινότητά σας εύκολα, μεθοδικά και, κυρίως, με αποτέλεσμα. Τον έχω δημιουργήσει με τέτοιον τρόπο, ώστε ακολουθώντας τον, στο τέλος της ημέρας, θα εξασφαλίσετε χρόνο και ενέργεια για τα πιο σημαντικά: μια αγκαλιά με το παιδί σας ή μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο σας στο πάρκο.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Η Ιφιγένεια Μπάκα είναι pilates instructor, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα της Μαρκέλλας και λίαν συντόμως ξανά μαμά. Έχει υπάρξει επαγγελματίας αθλήτρια του handball και στη συνέχεια αποφοίτησε από σχολή φυσικοθεραπείας, για να γίνει μετά από λίγα χρόνια ιδιοκτήτρια-εμπνεύστρια των Breath Pilates, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τρεις χώρους στην Αθήνα. Αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική, τους θετικούς ανθρώπους, τα mind challenges και αναζητά συνεχώς ενέργεια και έμπνευση για να δώσει το καλύτερο motivation στους μαθητές της.

Πιστεύει ότι οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν τα πάντα και προσπαθεί να το κάνει πράξη μέσα από τη ζωή της. Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται καλύτερα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram αλλά και του καναλιού της στο Youtube – και τα δύο είναι διαθέσιμα με την ονομασία Breath Pilates by Ifigenia Baka. Το ξυπνητήρι της χτυπά καθημερινά στις 6, γιατί πολύ απλά τα όνειρα θέλουν δουλειά και αφοσίωση για να τα κατακτήσεις.

ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-066-5

Τιμή: 19,08 με ΦΠΑ

Σελίδες: 432  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ- 365 AΝΑΣΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑ- 365 AΝΑΣΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.