Δελτίο Τύπου-"Ο Φουντωτούλης"- Φυλλένια Σφουγγάρη -Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το παραμύθι "Ο Φουντωτούλης" της συγγραφέως μας Φυλλένιας Σφουγγάρη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Φουντωτούλης είναι ένας χαδιάρης, ζωηρός γάτος και εκπληκτικός ποντικοκυνηγός. Μια μέρα όμως η περιέργεια τον κάνει μεγαλόψυχο και χαρίζει τη ζωή στο σκανταλιάρικο ποντικάκι, που έπιασε, με αντάλλαγμα κάτι θαυμαστό. Πώς μπορεί ένα γαλάζιο κουτί να οδηγήσει σε μοναδικές περιπέτειες τον γατούλη; Εκτός από ποντικάκια, μήπως υπάρχουν τελικά κι άλλα πιο συναρπαστικά πράγματα, που δείχνουν στον Φουντωτούλη το δρόμο για μαγικά ταξίδια;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Φυλλένια Σφουγγάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Β. Εύβοια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με σπουδές στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση στο ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο κι είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας. Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησε η ποιητική της συλλογή «Ναίφως» από τις εκδόσεις Ελκυστής. «Ο Φουντωτούλης» είναι το πρώτο της βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εικονογράφηση: Βιβή Μαρκάτου

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 32

Διαστάσεις: 21×29 cm

ISBN: 978-618-210-071-4

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το παραμύθι "Ο Φουντωτούλης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/o-fountotoulis/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


 Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Ο Φουντωτούλης"- Φυλλένια Σφουγγάρη -Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο Φουντωτούλης"- Φυλλένια Σφουγγάρη -Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.