Δελτίο Τύπου-"ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄"-Βαλέρια Β. Κάλφα-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄" της συγγραφέως μας Βαλέριας Β. Κάλφα!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η “επιστροφή” του Ντάνιελ αναστάτωσε τα ήδη ταραγμένα νερά του σκοτεινού κόσμου στον οποίον βρισκόταν πλέον μπλεγμένη η Μισέλ.

Δυο αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν της, που δεν φανταζόταν ποτέ, πως τελικά δεν θα ήθελε να ξαναδεί. Δύο πρόσωπα που φέρανε κάθε ευθύνη για τη δική της κατάληξη. Αυτό όμως δεν την έκανε να τους νοιάζεται λιγότερο.

Βάλθηκε να βοηθήσει, να τους σώσει και να σωθεί και η ίδια.

Κατέφυγε σε τρόπους ανορθόδοξους, ανέλαβε έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Μια απόφαση με βάσεις της τον φόβο, τον κίνδυνο, την παράνοια ενός τρελαμένου νου.

Οι προτεραιότητες αντισταθμίστηκαν, τα πάντα γύρω της συνέχισαν να αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, έμενε ολοένα και πιο μόνη να βαδίζει στα παγωμένα μονοπάτια της ζωής της.

Προδότης ή προδωμένος;

Κανείς δεν θα ήθελε να στιγματιστεί ή και να πληγωθεί. Όταν όμως σε αναγκάζουν; Ή μάλλον πιο σωστά, όταν όλα είναι αποφασισμένα και προσχεδιασμένα για τη ζωή σου, χωρίς τελικά να έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις το παραμικρό, τι σημασία έχει τελικά σε ποιο στρατόπεδο θα σε κατατάξουν…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Βαλέρια Β. Κάλφα γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στη Χαλκιδική. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, σε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών ως Περιφερειακή Διευθύντρια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα εξειδικεύτηκε στη διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας ως ξένης για ενήλικες. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στα αθλήματα του Kick Boxing και του Taekwondo, με διακρίσεις μέχρι και σε Παγκόσμιες διοργανώσεις. Γράφει από όταν μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της και το πρώτο της μυθιστόρημα, “Παγωμένα Μονοπάτια – Μέρος Α’” εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, από τις εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ. Έμπνευσή της, τα άγνωστα πρόσωπα στους δρόμους που της αρέσει να παρατηρεί και μελωδίες που πιάνει το αυτί της για πρώτη φορά. Στον ελεύθερό της χρόνο καταπιάνεται με την άθληση, τις ξένες γλώσσες και το γράψιμο πολλών νέων ιστοριών που προετοιμάζει για τα επόμενα βιβλία της.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 518

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-076-9

Τιμή: 18,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/pagomena-monopatia-meros-b/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


 Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄"-Βαλέρια Β. Κάλφα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄"-Βαλέρια Β. Κάλφα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.