Δελτίο τύπου-"Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο"-Ελένη Σίντου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο" της συγγραφέως μας Ελένης Σίντου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Bell Jefferson επιστρέφει στην Ουκρανία, για να ζήσει τον έρωτά της με τον Oleksandr Mihailovits. Η σχέση τους όμως δοκιμάζεται και ο Ουκρανός Πρόεδρος δέχεται πίεση από μια παλιά γνωστή. Ο Mike χωρίζει και μεταβαίνει στο Κίεβο, μαζί με τον Jo, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Δύο Ρώσοι παρακολουθούν την Emma και τότε εκείνη αποφασίζει να αθετήσει την υπόσχεση, που είχε δώσει στον αγαπημένο της. Ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινά και μια παγκόσμια συνωμοσία απειλεί να οδηγήσει την Ουκρανία ξανά στο χάος. Οι φίλοι θα γίνουν εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, σε μια παρτίδα σκάκι, αριστοτεχνικά παιγμένη, εκείνη καλείται να αποκαλύψει την αλήθεια και να αντεπιτεθεί με μαεστρία. Σηκώνει ένα μικρό τείχος (fianchetto-Ιταλικά) για να προστατέψει όσους αγαπά. Έρωτας, πάθη, μυστικά, ψέματα, απώλεια, δολοπλοκίες και πόνος υφαίνουν έναν ατσάλινο ιστό, εγκλωβίζοντας τους πρωταγωνιστές σε αδιέξοδα μονοπάτια.

 

Η δεύτερη περιπέτεια της ψυχρής σκύλας αντικατοπτρίζει το status quo των καιρών μας. Τα Αδαμάντινα Τείχη έπεσαν…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Σίντου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Πληροφορική και ΜΜΕ στο ΑΤΕΙ Πάτρας (Παράρτημα Πύργου).

Έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Λυκόφως το πρώτο της μυθιστόρημα, της σειράς “Τα δαιμόνια της φύσης”, με τίτλο “Αρλίν”. Τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ελκυστής το μυθιστόρημα “Αδαμάντινα Τείχη”. Έχει συγγράψει δέκα μυθιστορήματα τα οποία παραμένουν ανέκδοτα.

Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και λογοτεχνίας του φανταστικού, το Master Class Συγγραφής του Κώστα Κρομμύδα, όπως επίσης και το σεμινάριο «Εγκληματολογία: στο μυαλό ενός δράστη» του ΚΕΔΙΒΙΜ Παντείου. Αγαπά και θαυμάζει τον Τόλκιν, τον John Verdon και τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 300

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-145-2

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/adamantina-tixi-fianketo/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο τύπου-"Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο"-Ελένη Σίντου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο"-Ελένη Σίντου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.