10 βιβλία και graphic novels για το Halloween🎃

Halloween 🎃

image
image

10 βιβλία και graphic novels για το Halloween

🎃Halloween, αυτή η μαγική νύχτα που συνδυάζει τον τρόμο με τη διασκέδαση.
👻Μία νύχτα που μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο των πνευμάτων, των φαντασμάτων και των μυστηρίων.
Ο Εξορκιστής

Ο Εξορκιστής

Το μυθιστόρημα που ενέπνευσε την τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών, την πιο επιδραστική ταινία τρόμου που γυρίστηκε ποτέ.

  • Στη λίστα best sellers των New York Times για 57 συνεχόμενες εβδομάδες
  • 7 εβδομάδες στην κορυφή
  • Περισσότερα από 13 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο στις ΗΠΑ
 
BUY NOW
Το Μωρό της Ρόζμαρι

Το Μωρό της Ρόζμαρι

Ο βραβευμένος συγγραφέας Ira Levin αφηγείται με απαράμιλλη δεξιοτεχνία μια ιστορία σύγχρονου αστικού τρόμου, που αποτελεί ορόσημο στο είδος και ενέπνευσε την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Roman Polanski με πρωταγωνιστές τη Mia Farrow και τον John Cassavetes.

BUY NOW
Εφιάλτες & Παραμύθια – Β’ Έκδοση

Εφιάλτες & Παραμύθια –
Β’ Έκδοση

Μια φορά και έναν καιρό… Κάπως έτσι ξεκινούν όλα τα παραμύθια. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει και το δικό μας παραμύθι. Μόνο που το δικό μας παραμύθι είναι διαφορετικό από όσα γνωρίζετε.

 Είκοσι έξι παραμύθια -στη Β΄ έκδοση προστέθηκαν τρεις νέες ιστορίες- αποκτούν τη μεσαιωνική σκοτεινή υπόσταση που έχασαν με τα χρόνια, μετατρέπονται σε αναγνώσματα ενηλίκων, όπως ήταν κάποτε, και παρουσιάζονται στο αναγνωστικό κοινό με μία εντελώς διαφορετική και νέα προσέγγιση.

BUY NOW
Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο

Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο

Ένας δολοφόνος κατά συρροή με το ψευδώνυμο Τζεπέτο τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη, μεταμορφώνοντας τα θύματά του σε ανθρώπινες μαριονέτες. Ο ντετέκτιβ Καρλ Μπίκλερ θα ανακαλύψει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο» και θα διαπιστώσει πως το κλασικό παραμύθι είναι αληθινό και γραμμένο με αίμα.

Βασισμένο στο διεθνώς βραβευμένο σενάριο του συγγραφέα, που έχει ήδη πάρει το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη, Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο είναι ένα σκοτεινό παραμύθι για το δεσμό ανάμεσα σε έναν πατέρα και το γιο του, μια μαριονέτα η οποία το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει ένα αληθινό αγόρι.

BUY NOW
Νυχτοπτερίτες

Νυχτοπτερίτες

Μια συγκλονιστική συλλογή διηγημάτων από το συγγραφέα του Game of Thrones, με σημείο αναφοράς την εξερεύνηση του διαστήματος και τον κοσμικό τρόμο.

 Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, που εξερευνούν τις δυνατότητες της ανθρώπινης τεχνολογίας και ανασύρουν βαθιά φιλοσοφικά ζητήματα από τις πιο σκοτεινές γωνιές του ανθρώπινου μυαλού. Τι θα συνέβαινε αν οι πόλεμοι ήταν απλώς ένα σπορ; Υπάρχουν τελικά παράλληλα σύμπαντα; Τι ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα; Τι σημαίνει να αγαπάς πραγματικά;

BUY NOW
Marvel Zombies

Marvel Zombies

Ακόμη και ο πιο παθιασμένος αναγνώστης της Marvel δε θα μπορούσε να έχει προβλέψει την εκπληκτική επιτυχία αυτής της σειράς. Ο συγγραφέας Robert Kirkman, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του The Walking Dead, δημιουργεί με δεξιοτεχνία μια σοκαριστική, μαγευτική ιστορία ενός Marvel Universe που έχει κατακλυστεί από ζόμπι. Η συναρπαστική σειρά του Kirkman έστειλε πλήθη αναγνωστών στα καταστήματα κόμιξ, κάτι που οδήγησε σε έναν πρωτοφανή αριθμό ανατυπώσεων για κάθε τεύχος. Ο βετεράνος καλλιτέχνης Sean Phillips δίνει ζωή στην ιστορία του Kirkman, μεταμορφώνοντας επιδέξια τους κάποτε γνώριμους ήρωες της Marvel σε αποκρουστικές εκδοχές των εαυτών τους.

 

Συνιστάται για αναγνώστες άνω των 16 ετών.

BUY NOW
Stranger Things: Τρόμος στην Κατασκήνωση

Stranger Things: Τρόμος στην Κατασκήνωση

Ο Ντάστιν πηγαίνει στην Κατασκήνωση Φυσικών Επιστημών και πρέπει να τα βγάλει πέρα με νέα προβλήματα χωρίς τη βοήθεια των φίλων από το Χόκινς. Ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με νταήδες σπασίκλες, μια νέα απειλή βάζει στο στόχαστρο τους νεαρούς επιστήμονες και τους ομαδάρχες.

Η σεναριογράφος Jody Houser επιστρέφει με τους Edgar Salazar και Keith Champagne σε ένα νέο graphic novel στο σύμπαν του Stranger Things, που διαδραματίζεται ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

BUY NOW
Stranger Things: Η Άλλη Πλευρά

Stranger Things: Η Άλλη Πλευρά

Το Πάνω Κάτω είναι ένα μέρος που μπορείς να δεις σε οράματα και εφιάλτες.

Ανακαλύψτε τι συνέβη στον Γουίλ κατά τη διάρκεια της πρώτης σαιζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix STRANGER THINGS, σε μια ιστορία της διάσημης σεναριογράφου Jody Houser (Doctor Who, X-Files, Faith, Mother Panic) με την εικονογράφηση του Stefano Martino (Doctor Who, Angel: Season 6).

BUY NOW
Στη Σκιά του Έντγκαρ Αλαν Πόε

Στη Σκιά του Έντγκαρ Αλαν Πόε

Η ανακάλυψη ενός ημερολογίου που αποδίδεται στον Έντγκαρ Αλαν Πόε έρχεται να ρίξει νέο φως στη ζωή του αινιγματικού αριστοτέχνη του μακάβριου. Ο απαγορευμένος έρωτας, η πορεία ενός ιδιοφυούς συγγραφέα προς την καταξίωση και την αυτοκαταστροφή, το εφιαλτικό μαρτύριο που σκιάζει την επιτυχία, όλα καταγράφονται στις σελίδες του… Και δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από την αλήθεια όταν εκτίθεται γυμνή.

Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου τίτλου έγκειται στο ότι ακολουθεί τη δομή κινηματογραφικού σενάριου, ενώ η πλοκή ξετυλίγεται όχι με σκίτσα, αλλά μέσα από φωτογραφίες που έχουν υποβληθεί σε ψηφιακή επεξεργασία, προκειμένου να αποπνέουν την ατμόσφαιρα και το πνεύμα της εποχής.

BUY NOW
American Vampire: Λουτρό Αιματος

American Vampire: Λουτρό Αίματος

Πονηρός, αμείλικτος και θανάσιμος σαν κροταλίας, ο διαβόητος κακοποιός Σκίννερ Σουίτ τρομοκρατεί την Άγρια Δύση μέχρι τη στιγμή που ένα αλλόκοτο παιχνίδι της μοίρας τον μεταμορφώνει στον πρώτο βρικόλακα που γεννιέται στην Αμερικανική ήπειρο. Ο Σκίννερ αντλεί δύναμη από τον ήλιο και αποτελεί τον πρώτο εκπρόσωπο ενός νέου, πανίσχυρου είδους βαμπίρ, που κάνει τους παραδοσιακούς βρικόλακες, να μοιάζουν με ήρωες παιδικού παραμυθιού.

Ο θρυλικός συγγραφέας Stephen King και οι καταξιωμένοι δημιουργοί Scott Snyder και Rafael Albuquerque αφηγούνται μια απίστευτη ιστορία μεταφυσικού τρόμου, που ξεκινά στην Άγρια Δύση και φτάνει μέχρι την εποχή του Μεσοπολέμου. Η έκδοση περιλαμβάνει εισαγωγή του Stephen King.

BUY NOW
10 βιβλία και graphic novels για το Halloween🎃 10 βιβλία και graphic novels για το Halloween🎃 Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 31, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.