365 ανάσες (2η ΕΚΔΟΣΗ)


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: 365 ανάσες (2η ΕΚΔΟΣΗ)
Μικρά καθημερινά βήματα για καλύτερη ζωή

Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μπάκα

Οι γιορτές έχουν ξεκινήσει για τα καλά καί όλοι/ες ψάχνουμε να βρούμε τα πιο ωραία καί ευφάνταστα δώρα, ώστε να τα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε καί στον εαυτό μας. Η αναζήτηση μπορεί να μας φανεί σαν σπαζοκεφαλιά καί να κρατήσει περισσότερο απ'όσο θα επιθυμούσαμε. Εγώ, λοιπόν, θεωρώ πως τα βιβλία είναι μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές δώρων, όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά για όλο τον χρόνο. 
Η σημερινή μου πρόταση για εσάς είναι το βιβλίο αυτοβελτίωσης της συγγραφέως/Pilates instructor Ιφιγένειας Μπάκα, με τίτλο ''365 ανάσες'', το οποίο κυκλοφόρησε προσφάτως από τις εκδόσεις Κάκτος σε 2η έκδοση καί για το οποίο σας έχω μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

Περιγραφή:

Η συνέπεια ισοδυναμεί με τη νίκη. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία και με αυτήν πορεύομαι από παιδί για να κατακτήσω τα όνειρά μου στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή. Αυτός λοιπόν ο οδηγός συνέπειας που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να οργανώσετε τα πάντα μέσα στην καθημερινότητά σας εύκολα, μεθοδικά και κυρίως με αποτέλεσμα. Τον έχω δημιουργήσει με τέτοιον τρόπο, ώστε ακολουθώντας τον, στο τέλος της ημέρας, θα εξασφαλίσετε χρόνο και ενέργεια για τα πιο σημαντικά: μια αγκαλιά με το παιδί σας ή μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο σας στο πάρκο.

Στόχος μου είναι να παρακινήσω τους ανθρώπους να γυμνάζονται, όχι μόνο για να βελτιώσουν τη σωματική τους κατάσταση, αλλά και για να πάρουν ανάσα από τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος.
365 ανάσες (2η ΕΚΔΟΣΗ)  365 ανάσες (2η ΕΚΔΟΣΗ) Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.