ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΧΑΡΗ ΒΕΡΑΜΟΝ - ΟΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΧΑΡΗΣ ΒΕΡΑΜΟΝ

Δημιουργός της documentary σειράς «Ίχνη στο σκοτάδι»

 

ΟΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Είκοσι δύο (22) μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό συγγραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές εξαφανισμένων ανθρώπων. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις απόρρητες πληροφορίες και δεδομένα, νέα στοιχεία, έρευνα σε βάθος για τις πιο παράξενες και σκοτεινές υποθέσεις ανθρώπων των οποίων τα ίχνη τους χάθηκαν εντελώς ξαφνικά, μέσα από τη ματιά ενός ιδιωτικού ερευνητή, αλλά και με τη συνδρομή επιστημόνων, όπως εγκληματολόγων, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων κ.ά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται μια λεπτομερής καταγραφή αυτών των εξαφανίσεων που πιθανόν λίγοι γνωρίζουν, λίγοι θυμούνται, ωστόσο κάποιοι δεν ξέχασαν ποτέ.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Ο Χάρης Βεραμόν είναι ιδιωτικός ερευνητής με σπουδές στην Ανακριτική και Δικαστική Ψυχολογία. Παράλληλα, τα τελευταία δεκατρία χρόνια, εργάζεται ως voice actor, έχοντας δανείσει τη φωνή του σε διάφορους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες.

Το 2020 δημιούργησε την πρώτη ελληνική true crime σειρά με τίτλο «Ίχνη στο σκοτάδι», η οποία προβάλλεται μέσα από το YouTube. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ δραματοποιημένων επεισοδίων μέσα από τα οποία ξετυλίγει το κουβάρι ανεξιχνίαστων, κυρίως εγκληματικών, υποθέσεων.

Το βιβλίο του Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα είναι το δεύτερο συγγραφικό του εγχείρημα, ενώ το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Αλαλούμ, ιστορίες μόνο για τρελούς κυκλοφόρησε το 2014 από τις Εκδόσεις Το ανώνυμο βιβλίο.

Είναι Σκορπιός, μυστήριος και αναζητά μυστήρια.


Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-138-9

Τιμή: 17,70 με ΦΠΑ

Σελίδες: 352ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΧΑΡΗ ΒΕΡΑΜΟΝ - ΟΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΧΑΡΗ ΒΕΡΑΜΟΝ - ΟΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.