Δελτίο τύπου-"Ζεστό αίμα"-Νάντια Δημοπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ζεστό αίμα" της συγγραφέως μας Νάντιας Δημοπούλου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όλα κυλούν ήρεμα, ώσπου μέσα σε μια νύχτα αλλάζουν τα πάντα. Άνθρωποι βρίσκονται κατακρεουργημένοι σε όλη την πόλη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος ευθύνεται για αυτό. Ο Τζον καλεί την Έλεν στο σπίτι του θέλοντας να της αναθέσει μια πολύ περίεργη και μπερδεμένη υπόθεση.

Η Έλεν Κούπερ είναι μια μυστική πράκτορας του FBI. Τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Τζον, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της Αμερικής, ως επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας. Η αποστολή που της αναθέτει είναι για εκείνη πέρα για πέρα εξωπραγματική. Ένας εχθρός με απίστευτες δυνάμεις και καθόλου οίκτο πρέπει να ηττηθεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με μια δύναμη βγαλμένη από την ίδια την κόλαση. Όταν, όμως, ανακαλύψει ότι το κακό που έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα δεν είναι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά, ο φόβος θα πλημμυρίσει την ψυχή της. Θα καταφέρει να νικήσει τους φόβους της; Θα καταφέρει η ανθρωπότητα να επιβιώσει έπειτα από μια τέτοια καταστροφική δύναμη;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νάντια Δημοπούλου γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1986. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο χωριό της, μέχρι που τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε νοσηλευτική, χωρίς όμως στην αρχή να θέλει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η πρώτη της εργασία ήταν στον τομέα της φύλαξης και προστασίας. Επίσης, εργάστηκε στην ασφαλιστική εταιρεία Εγνατία-Le Monde στο τμήμα νομικής προστασίας ως γραμματέας. Τα τελευταία χρόνια άσκησε τη νοσηλευτική δουλεύοντας σε δυο ιδρύματα. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 302

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-158-2

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ζεστό αίμα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/zesto-aima/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Δελτίο τύπου-"Ζεστό αίμα"-Νάντια Δημοπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Ζεστό αίμα"-Νάντια Δημοπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.