Δελτίο Τύπου | ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ! Εκδόσεις Ψυχογιός


ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Η εποχή του χρόνου που ανταλλάσσουμε δώρα και σκορπίζουμε αγάπη και χαρά.

Δώρο για τη φίλη, τον φίλο, τη μαμά, τον μπαμπά, το παιδί, τον παππού, τη γιαγιά, τη νονά, τον θείο, τη γειτόνισσα, τον συνάδελφο… και η λίστα δεν έχει τέλος.

Πόσο εύκολο είναι να βρούμε το πιο όμορφο δώρο και να χαρίσουμε χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα;

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουν τον ΑΙ-Βασίλη, τον ψηφιακό βοηθό δώρων, που δεν θα σας αφήσει να πονοκεφαλιάσετε ψάχνοντας!

Επισκεφθείτε το www.psichogios.gr, αναζητήστε τον ΑΙ-Βασίλη, «μιλήστε του» με ειλικρίνεια 😊 για τον παραλήπτη του δώρου κι εκείνος θα σας προτείνει το βιβλίο που θα λατρέψει!

Για παράδειγμα για τον θείο Τάκη, ο οποίος είναι αστείος και αδέξιος και όταν τον σκέφτομαι νιώθω ευγνωμοσύνη, ο ΑΙ-Βασίλης προτείνει βιβλία με Χιούμορ ή/και για Ανθρώπινες Σχέσεις.

Ενώ, για τη γιαγιά Κλημεντίνη, η οποία είναι πεισματάρα και περίεργη φύση και όταν την σκέφτομαι νιώθω περηφάνεια, ο ΑΙ-Βασίλης προτείνει Ιστορικό Μυθιστόρημα ή/και Βιογραφίες.

Και δεν το λέει γενικά…. προτείνει συγκεκριμένους τίτλους! Γιατί θέλει να σας κάνει τη ζωή εύκολη, το δώρο σας ακαταμάχητο, εσάς περήφανους για την επιλογή σας και τον παραλήπτη σας άπειρα χαρούμενο!

Τί περιμένετε; Πατήστε εδώ, πειραματιστείτε και θα μας θυμηθείτε! Πείτε το και στους φίλους σας!

Καλές Γιορτές και επιτυχημένα δώρα!
Δελτίο Τύπου | ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ! Εκδόσεις Ψυχογιός Δελτίο Τύπου | ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ! Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.