Δελτίο τύπου-"Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout"-Νικόλαος Ε. Χατζόβουλος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout" του συγγραφέα μας Νικόλαου Ε. Χατζόβουλου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Στο περιβάλλον της Ασφάλειας θεωρούμε δεδομένη την ύπαρξη πολλαπλών και πολύπλοκων στρεσογόνων παραγόντων λόγω της φύσης του αντικειμένου, η οποία περιστρέφεται γύρω από τους συνεχόμενα βαλλόμενους από απειλές άξονες της φυσικής και της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η ύπαρξη μακροχρόνιων στρεσογόνων παραγόντων δύναται να οδηγήσει σε ανάπτυξη του συνδρόμου επαγγελματικής εξουθένωσης, κατάσταση ιδιαίτερα επικίνδυνη εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

Το βιβλίο Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout αποτελεί έναν οδηγό εντοπισμού των στρεσογόνων παραγόντων, αντίληψης των συμπτωμάτων, εντοπισμού μέτρησης του Συνδρόμου, αλλά πάνω από όλα αποτελεσματικής πρόληψης και αποκατάστασης τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών οργανισμών.

Δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη των Στελεχών όλων των βαθμίδων του ευρύτερου περιβάλλοντος Ασφαλείας και αντιμετώπισης του Επείγοντος. Απευθύνεται σε Στελέχη Ασφαλείας (Security-Safety), στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των κλάδων/όλων των σωμάτων, στα Στελέχη του ευρύτερου περιβάλλοντος της Υγείας (Διασώστες, Πληρώματα Ασθενοφόρων, Paramedics) και στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικόλαος Ε. Χατζόβουλος γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1988 στη Σαλαμίνα Αττικής. Ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κατέχει δίπλωμα Security Manager από τον Βρετανικό Οργανισμό STS London, πιστοποίηση International Security Management από το πανεπιστήμιο Erasmus του Rotterdam, πιστοποίηση εξειδίκευσης Στρατηγικής Ανώτερης Ασφάλειας και Διαχείρισης Κρίσιμων Κρίσεων από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Gatehouse Awards σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (ΕΙΔΙΚΚΑ), πιστοποίηση Διαπραγματεύσεων από το Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ, πιστοποίηση Συντονιστή-Ερευνητή σε Εταιρικές Καταγγελίες Σεξουαλικών Επιθέσεων και Παρενοχλήσεων του Οργανισμού Core Humanitarian Standard Alliance (CHS) & Disaster Ready NGO, πιστοποίηση από το Department of Homeland Security των ΗΠΑ στο Πρόγραμμα Πρόληψης Τρομοκρατικών Επιθέσεων, πτυχίο Χειριστή Αεροσκαφών της ΥΠΑ/EASA και πτυχίο Διασώστη Μάχης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, στην οποία διατέλεσε ως Επιχειρησιακό Στέλεχος για δώδεκα συναπτά έτη υπηρετώντας στην 31η ΜΕΕΔ (Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης). Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Εθνικών Αποστολών Έρευνας και Διάσωσης και αντίστοιχο αριθμό συνεργασιών και συνεκπαιδεύσεων με Ελληνικά και Συμμαχικά Ειδικά Τμήματα.

Το 2021 αποχώρησε οικειοθελώς από τις Τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, έχοντας αποκτήσει τις επιχειρησιακές εξειδικεύσεις του Αλεξιπτωτιστή Ελεύθερης Πτώσης και Στατικού Ιμάντα, Καταδρομέα, Αυτοδύτη, Δύτη Διασώστη, Δύτη Ημίκλειστων Κυκλωμάτων, Τεχνικού Αναρριχητή, Joint Terminal Attack Controller (JTAC), Νοσοκόμου Μάχης, Close Quarter Combat (CQC), Μηχανοσώστη, Πυροσβέστη, Χημικής-Βιολογικής-Ραδιενεργής-Πυρηνικής Άμυνας (CBRN) και της Ναυτικής Αποτροπής (NMITC). Έκτοτε δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Ασφάλειας Επιχειρήσεων και Οργανισμών, κερδοσκοπικών και μη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, συμμετέχει ως Επιχειρησιακό Μέλος, Εισηγητής και Σύμβουλος Ασφάλειας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (ΕΙΔΙΚΚΑ).

Έχει εκπονήσει εταιρικά σχέδια ασφαλείας, εκπαιδευτικά εγχειρίδια, συμμετέχει ως κριτικός αναγνώστης σε βιβλία και εγχειρίδια που απευθύνονται στο ευρύτερο περιβάλλον της Ασφάλειας και ως αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά έγκριτα μέσα που πραγματεύονται το Security.

Ως αεικίνητο πνεύμα και υποστηρικτής της δια βίου μάθησης συνεχίζει τις σπουδές του στο προπτυχιακό τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικό βοήθημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 314

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-162-9

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/syndromo-burnout/

 Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο τύπου-"Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout"-Νικόλαος Ε. Χατζόβουλος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Περιβάλλον Ασφαλείας & Σύνδρομο Burnout"-Νικόλαος Ε. Χατζόβουλος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.