OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ (Off-Campus #2 The Mistake)

Συγγραφέας: Ελ Κένεντι (Elle Kennedy)

Μιας καί βαζίδουμε προς το ''κλείσιμο'' της χρονιάς, θεωρώ πως λίγο περισσότερος ερωτισμός καί μία αίσθηση ερωτικού πάθους αξίζει να ''παρεισφρήσει'' στις τελευταίες μας αναγνώσεις για φέτος. Ίσως να είναι ιδανικό καί για το ξεκίνημα της νέας, αλλά καί πάλι, αναγνωστικές προτιμήσεις είναι αυτές, οπότε ο καθένας καί η καθεμία μπορεί να επιλέγξει αυτό που τον/την ''καλύπτει'' περισσότερο. Για μένα η αναγνωστική χρονιά δεν τελειώνει εδώ, αλλά το παρόν βιβλίο μου πρόσφερε αυτήν την αίσθηση του να διατηρηθεί ζωντανή η ''δίψα'' για ανάγνωση βιβλίων καί την επόμενη που έρχεται...

Η σημερινή μου, λοιπόν, βιβλιοπρόταση για εσάς είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς OFF-CAMPUS, με τίτλο ''ΤΟ ΛΑΘΟΣ'', το οποίο κυκλοφόρησε προσφάτως στην χώρα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε μετάφραση της κυρίας Κλαίρης Θεοδώρου. Ένα βιβλίο που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους καί κυρίως, εκείνους/ες που δηλώνουν λάτρεις του αισθησιασμού καί επιθυμούν το κάτι παραπάνω από το ρομαντικό στοιχείο λοιπών αισθηματικών έργων. Δίχως πάλι αυτό να σημαίνει πως το να αγαπάς τον ρομαντισμό είναι κάτι αρνητικό, ή, το αντίστροφο...

Περιγραφή:

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΟΚΕΪ…
O τριτοετής φοιτητής Τζον Λόγκαν μπορεί να έχει όποιο κορίτσι θέλει. Είναι σταρ του χόκεϊ και η ζωή του είναι μια ατελείωτη σειρά από πάρτι και γνωριμίες της μιας βραδιάς. Πίσω όμως από το ακαταμάχητο χαμόγελό του και την άνετη στάση του, κρύβεται η ολοένα μεγαλύτερη απελπισία του για το αδιέξοδο που θα αντιμετωπίσει όταν τελειώσει το κολέγιο. Μια σέξι συνάντηση με την πρωτοετή Γκρέις Άιβερς είναι ο αντιπερισπασμός που χρειάζεται. Ένα απερίσκεπτο λάθος όμως θα τη διώξει μακριά του και ο Λόγκαν βάζει στόχο σε όλο το τελευταίο έτος του στο κολέγιο να της αποδείξει πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…
Ύστερα από την πρώτη της χρονιά στο Πανεπιστήμιο Μπράιαρ, που δεν πήγε όπως θα ήθελε, η Γκρέις επιστρέφει μεγαλύτερη, σοφότερη και έχοντας ξεπεράσει εντελώς τον αλαζονικό παίκτη του χόκεϊ με τον οποίο παραλίγο να συμβεί… το μοιραίο. Δεν είναι το μαζεμένο κοριτσάκι το οποίο εκείνος θα μυούσε στις απολαύσεις της ενήλικης ζωής. Αν ο Λόγκαν περιμένει ότι εκείνη θα τρέχει πίσω του και θα τον παρακαλάει όπως οι φαν της ομάδας του χόκεϊ, κάνει λάθος. Αν τη θέλει πάλι κοντά του, θα πρέπει να το παλέψει. Πολύ. Αυτή τη φορά εκείνη είναι στο τιμόνι και σκοπεύει να οδηγήσει τον Λόγκαν στα όριά του.

Είναι αλήθεια πως μία γενικότερη εικόνα για το που θα κινηθούν όλες οι ιστορίες των βιβλίων της σειράς, καθώς καί για τον τρόπο γραφή της συγγραφέως τα έχουμε λάβει από την επαφή μας (όσοι/ες έχουμε διαβάσει) από το πρώτο βιβλίο (βλπ. εδώ την κριτική μου γι'αυτό: https://www.dominicamat.gr/2023/06/off-campus-1.html ). Αυτό, όμως, που με εξέπληξε ευχάριστα διαβάζοντας το παρόν έργο, είναι το γεγονός πως η συγγραφέας επιλέγει να μας προσφέρει μία εκ διαμέτρου διαφορετική, μα εξίσου ενδιαφέρουσα, ιστορία -σε σχέση με το προηγούμενο βιβλίο- παραμένοντας, όμως, πιστή στο ζήτημα των ερωτικών σχέσεων καί το πως μπορεί να τον αντιμετωπίζει από την δική του ματιά κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα, μα θα σας αφήσω να τα βρείτε μόνοι/ες σας.

Ναι, για μένα αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας της εν λόγω σειράς -τουλάχιστον των δύο πρώτων βιβλίων που έχω διαβάσει- καί αναμένω με ανυπομονησία καί τα επόμενα.
Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.