Δελτίο Τύπου- “Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός”-Ιωάννα Αλεξάκου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός" της συγγραφέως μας Ιωάννας Αλεξάκου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Στο δάσος Λοσέκ κρύβονται πολλά μυστικά. Μια σχολική εκδρομή θα σταθεί αφορμή τέσσερις μικροί φίλοι να ξεδιπλώσουν μια παλιά ιστορία. Στα βάθη του δάσους σε έναν μικρό κόλπο, η μαγεία της φύσης και οι απρόσμενες συναντήσεις θα οδηγήσουν τους μικρούς ήρωες στην αποκάλυψη γεγονότων από το παρελθόν. Οι εξελίξεις θα ταράξουν τους τέσσερις φίλους και θα βρεθούν πολλές φορές μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Κρυμμένα μυστικά, μαγεία και αναμνήσεις θα τους παρασύρουν στα βάθη της λίμνης…

 

Το βιβλίο εικονογράφησε η Βιβή Μαρκάτου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Ιωάννα Αλεξάκου είναι συγγραφέας και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Γεωπονία στο ΑΤΕΙ Λάρισας με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Η αγάπη της και η ενασχόλησή της με τη φύση δεν την άφησε ανεπηρέαστη. Μέσα από τη γραφή της προσπαθεί να προβάλλει έναν υγιή κόσμο για τα παιδιά δημιουργώντας “Αισώπειες” αλληγορίες και παραβολές. Οι «Μαγικές Πουέντ», Εκδόσεις Διάνοια, είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο. Αναφέρεται στην αγάπη για τον χορό και την προσπάθεια να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μη σταματούν ποτέ να κάνουν αυτό που αγαπούν. «Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός», Εκδόσεις Ελκυστής, είναι το δεύτερο βιβλίο της, αυτή τη φορά σε μορφή παιδικού μυθιστορήματος.

Το έργο της διακατέχεται από ένα κλίμα αισιοδοξίας, δύναμης, μαγείας και αγάπης. Περισσότερες δραστηριότητες και πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο Facebook : «Μαγικές Πουέντ».

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 82

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-170-4

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/o-goldie-kai-o-xamenos-thisavros/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο Τύπου- “Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός”-Ιωάννα Αλεξάκου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου- “Ο Γκόλντι και ο χαμένος θησαυρός”-Ιωάννα Αλεξάκου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.