Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 4.4.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός


ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ
ΦΙΛ ΕΡΛ
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ

Η Φλόρι έχει τα πάντα από δύο.
Δύο υπέροχα αδέλφια…
δύο καταπληκτικούς γονείς…
δύο πολύ τρυφερά κατοικίδια.
Αλλά το δύο δεν είναι πάντα ένας μαγικός αριθμός, γιατί τώρα η Φλόρι πρέπει να μείνει σε ΔΥΟ διαφορετικά σπίτια:
ένα με τη μαμά της και ένα με τον μπαμπά της.

Από 4 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)
ΜΑΪΚΛ ΜΠΟΝΤ
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)

Απολαύστε την κλασική ιστορία με το αρκουδάκι που ταξίδεψε κρυφά μέσα σε ένα πλοίο από το Σκοτεινό Περού μέχρι την Αγγλία, κι έφτασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πάντινγκτον μόνο με μια βαλίτσα, ένα μισο-άδειο βάζο μαρμελάδα και μια ετικέτα που έγραφε: «Σας παρακαλώ, φροντίστε αυτό το αρκουδάκι. Ευχαριστώ».

Από 3 ετών.

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΓΩΝ
ΜΑΪΚΛ ΜΠΟΝΤ
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΓΩΝ

Οι ιστορίες με τον Πάντινγκτον το αρκουδάκι ενθουσιάζουν τα παιδιά όλου του κόσμου εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια. Η Μεγάλη Πασχαλινή Γιορτή ξεκινάει και ο Πάντινγκτον ανυπομονεί να βοηθήσει τους γείτονές του ώστε να οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια το κυνήγι αυγών. Όμως, από τα άδεια ράφια των σουπερμάρκετ μέχρι ένα κουτί με σπασμένα αυγά, φαίνεται ότι αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο. Μέχρι τη στιγμή που το βιβλίο του κυρίου Γκρούμπερ με ρωμαϊκά μωσαϊκά και λίγη κολλώδης μαρμελάδα τού δίνουν μια εκπληκτική ιδέα…

Από 3 ετών.

ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΖΕΪΝΙΝ ΣAΝΤΕΡΣ
Μετάφραση: Δομινίκη Σάνδη
ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Όταν ένα παιδί λέει «Όχι!» τότε πρέπει να ακούμε και να σεβόμαστε την επιθυμία του. Ένα χρήσιμο βιβλίο ενδυνάμωσης, που λειτουργεί ως σημείο εκκίνησης για συζητήσεις γύρω από θέματα κρίσιμα, όπως τα δικαιώματα, τα προσωπικά όρια, ο σεβασμός, η συναίνεση και η επιλογή.

Από 5 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΚΑΘΡΙΝ ΡΑΝΤΕΛ
Μετάφραση: Δημήτρης Μελικέρτης
ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Τη μέρα που ο Κρίστοφερ Φόρεστερ διασώζει ένα μωρό γρύπα που πνίγεται σε μια κρυφή λίμνη, η ζωή του αλλάζει για πάντα. Η περιπέτεια που τον περιμένει θα τον οδηγήσει στο Αρχιπέλαγος, ένα μυστικό, αχαρτογράφητο σύμπλεγμα νησιών όπου όλα τα πλάσματα του μύθου εξακολουθούν να ζουν αρμονικά με τους ανθρώπους. Εκεί θα συναντήσει τη Μαλ, ένα κορίτσι που καταδιώκεται από έναν δολοφόνο και με τη βοήθεια του οποίου θα μεταμορφώσει τη μοίρα του κόσμου… Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σ' έναν κόσμο πέρα απ' την πιο τρελή σας φαντασία με αυτή την επική νέα σειρά φαντασίας από μια αριστοτέχνισσα παραμυθού.

Από 10 ετών.

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΡΗΣ-ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤ;

Είναι ο σκύλος μου ρομπότ; αναρωτιόταν το αγόρι, παρατηρώντας την παράξενη συμπεριφορά του. Ήταν κάτι στον τρόπο που περπατούσε, κάτι στις ιδιαίτερες αντιδράσεις του που το έβαλαν σε σκέψεις. Η χθεσινοβραδινή ηλιακή καταιγίδα είχε αποσυντονίσει τα ρομποτικά όντα πάνω στη Γη. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα εκλιπόντα ζώα, όπως οι μέλισσες, οι φάλαινες και διάφορα είδη πουλιών, είχαν αντικατασταθεί με ρομπότ. Είναι ο σκύλος μου ρομπότ; αναρωτιόταν με ένα αίσθημα αγωνίας και φόβου το αγόρι. Γιατί όμως να του κρύψουν την αλήθεια; Ίσως δεν ήθελαν να τον στεναχωρήσουν που δεν είχε ένα αληθινό κατοικίδιο; Κι αν τώρα μαθευόταν; Σίγουρα θα τον κορόιδευαν που ο σκύλος του ήταν ρομπότ. Από την άλλη, αυτή η δίχως όρια αγάπη του σκύλου προς τον άνθρωπό του ήταν αληθινή! Και ίσως να είναι αυτό που μετράει… αυτό που κάνει τη διαφορά.

Από 10 ετών.

ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Ο πλανήτης μας είναι πλούσιος σε φυσικές ομορφιές. Χιονισμένες βουνοκορφές, βαθιοί απέραντοι ωκεανοί, εκπληκτικοί σχηματισμοί βράχων και αρχαίες έρημοι καλύπτουν κάθε γωνιά της Γης. Κάποια από αυτά τα θαύματα ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους. Ας ανακαλύψουμε μερικά από αυτά τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου!

Από 5 ετών.

ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ: ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ 40 ΤΜΧ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ: ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ 40 ΤΜΧ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
Διαβάστε τα βιβλιαράκια, ανακαλύψτε τα πάντα για τους πυροσβέστες και τους μονόκερους. Στη συνέχεια συναρμολογήστε το παζλ και διασκεδάστε παίζοντας.

Από 5 ετών.
Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 4.4.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 4.4.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Μαρτίου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.