Δελτίο Τύπου-"Οι πουτ@νες κι εγώ"-Γιάννης Ράμνος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι πουτ@νες κι εγώ" του συγγραφέα μας Γιάννη Ράμνου!

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Γεννήθηκα το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασα χημεία σε ελληνικό πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. Έκανα καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας. Ταξίδεψα σε πολλά μέρη του κόσμου και απέκτησα πολλές ερωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση στις πουτάνες, κυρίως για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν στην ερωτική μας ζωή και με πολλές έκανα στενή φιλία. Γνώρισα αρκετές και σχεδόν όλες τις βρήκα πιο ευαίσθητες και πιο ανθρώπινες από πολλές “τίμιες” λεγόμενες γυναίκες.

Χαρακτηριστικό, για σχεδόν όλες τις πουτάνες, είναι η εκμετάλλευση που υπέστησαν από ανάξιους άνδρες. Νομίζω ότι αξίζουν μια σοβαρή αναφορά στη δουλειά τους από τις εμπειρίες ενός πελάτη τους που τους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση.

Προσπάθησα να περιλάβω ασυνήθιστες αλλά και χαριτωμένες πλευρές από τις εμπειρίες μου. Σκοπός μου είναι να δώσω ένα διασκεδαστικό και δροσερό κείμενο, με μερικές τολμηρές νότες, που θα διαβάζεται ευχάριστα, αλλά χωρίς να προκαλεί ή να ενοχλεί τη σεμνοτυφία των αναγνωστών.

Αν η εποχή του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν λιγότερο υποκριτική νομίζω ότι στο γνωστό τραγούδι του θα προσέθετε: «…στις πουτάνες λέμε Ναι»!

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ερωτική λογοτεχνία

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 218

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-174-2

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Οι πουτ@νες κι εγώ" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-poutanes-ki-ego/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
 

Δελτίο Τύπου-"Οι πουτ@νες κι εγώ"-Γιάννης Ράμνος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οι πουτ@νες κι εγώ"-Γιάννης Ράμνος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαΐου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.