Δελτίο Τύπου-"Η γυναίκα που αγάπησα"-Μαρία Ιωάννου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η γυναίκα που αγάπησα" της συγγραφέως μας Μαρίας Ιωάννου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Έντεκα γυναίκες, έντεκα ιστορίες. Ή μήπως μια γυναίκα, μια ιστορία; Η δική μου, η δική σου. Γυναίκες που αγαπούν, που πονούν, γυναίκες που αγωνίζονται, που ονειρεύονται.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Ιωάννου γεννήθηκε σε ένα χωριό της Κύπρου τον Δεκέμβριο του 1968. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή στην Αθήνα. Αργότερα πήρε πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία. Εξέδωσε δύο ποιητικές συλλογές. Έγραψε διηγήματα και ποιήματα που βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και ένα θεατρικό με θέμα τη βία κατά των γυναικών που ανέβηκε στη σκηνή με την αρωγή του Εθνικού Μηχανισμού για τα δικαιώματα της γυναίκας. Έχει δύο αδυναμίες, την κόρη της την Ιφιγένεια και τον σκύλο της τον Όττο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σελίδες: 82
ISBN: 978-618-5424-87-9
Τιμή: 9,00 ευρώ
Χρόνος έκδοσης: 2020
Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής
Το βιβλίο "Η γυναίκα που αγάπησα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.
Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε
στο χώρο της λογοτεχνίας
ΜΑΖΙ!
Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!
Δελτίο Τύπου-"Η γυναίκα που αγάπησα"-Μαρία Ιωάννου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η γυναίκα που αγάπησα"-Μαρία Ιωάννου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.