Δελτίο Τύπου-"Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί"-Γιάννης Δίγκας-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί" του συγγραφέα μας Γιάννη Δίγκα! 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί» και οι άλλες δεκατρείς μικρές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συλλογή διηγημάτων πραγματεύονται θέματα κοινά στη ζωή όλων των ανθρώπων. Η φθορά του ανελέητου χρόνου, η αγωνία και ο φόβος του θανάτου, η δυσκολία των σχέσεων, το απραγματοποίητο των ανθρώπινων ονείρων και ο πόνος που αυτό προκαλεί, η αλλοτρίωση και η μοναξιά –ακόμη και η ακραία βία κάποιες φορές– είναι όλα τους συστατικά του ανθρώπινου βίου κατά τη μακραίωνη εξέλιξη του ιστορικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.

Και στη βάση όλων αυτών, φανερά ή καλυμμένα, άμεσα ή έμμεσα, ηχηρά ή πιο σιωπηλά, είναι ο έρωτας και η αγάπη, τα θαυματουργά συστατικά της λύτρωσης του ανθρώπου από τη δυστυχία και οι μοναδικές σανίδες σωτηρίας του στον ωκεανό της τραγικότητας και του εφήμερου της ζωής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Γιάννης Δίγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι διδάκτορας Κοινωνιολογίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μετά από πολλά χρόνια διαμονής στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στις Σέρρες, όπου ζει. Είναι καθηγητής Κοινωνικών Επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ειδικότερα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως στην Αμερικανική Κοινωνιολογία του Δικαίου. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Σερρών Νατάσα Πεταλά και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών, της Μαρίας και της Κατερίνας. Αγαπάει πολύ τη λογοτεχνία και τη γυμναστική, ιδιαίτερα το τζόγκινγκ. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 116

ISBN: 978-618-5424-94-7

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ο-μπίλλυ-και-η-αμαλία-στο-νησί/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!
Δελτίο Τύπου-"Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί"-Γιάννης Δίγκας-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί"-Γιάννης Δίγκας-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Αυγούστου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.