Δελτίο Τύπου-"Στη ρωγμή του έρωτα"-Θανάσης Κορώνης-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Στη ρωγμή του έρωτα" του συγγραφέα μας Θανάση Κορώνη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το έργο επικεντρώνεται στον έρωτα και στα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος του από την υπολογιστική και κατά συνέπεια ανέραστη κοινωνία. Ο έρωτας σαν κινητήρια δύναμη διαχέεται παντού από τη φύση η οποία τον γεννά, τον εκπορεύει και τον θεώνει. Τυχεροί όσοι τον νιώθουν σε αυτή τη φυσική του διάσταση.

                                                           ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Αθανάσιος Κορώνης γεννήθηκε στις 30/7/1953 στους Καθενούς Ευβοίας. Σπούδασε αρχικά στο The Open University και πήρε Bachelor of Arts Oren. Στη συνέχεια κληρώθηκε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και τελείωσε τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο έκανε και το μεταπτυχιακό του στην Ορθόδοξη Θεολογία. Από τον Ελληνικό Πολιτισμό του Ε.Α.Π. τελείωσε τις Θεματικές Ενότητες Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 80

ISBN: 978-618-5424-92-3

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Στη ρωγμή του έρωτα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/στη-ρωγμή-του-έρωτα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Στη ρωγμή του έρωτα"-Θανάσης Κορώνης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Στη ρωγμή του έρωτα"-Θανάσης Κορώνης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Αυγούστου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.