Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος

 


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο των Δαβαλά Α., Αγγελάκης Α., Ταβουλάρη Μ. , Γασπαράκης Β. και Τζανίδης Ε.


                                              GDPR: Εξεταστέα ύλη για Data Protection Officer


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση με φωτογραφίες, πίνακες και διαγράμματα.

Τιμή: 17,66 € (με Φ.Π.Α. και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-024-6

Σελίδες: 122


Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζουμε τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στον τρόπο με τον οποίο ο Γ.Κ.Π.Δ. επηρεάζει τις επιχειρήσεις. Τι πρέπει να κάνει μια επιχείρηση ώστε να συμμορφωθεί με το Γ.Κ.Π.Δ.

Στο τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζουμε κάποια τεστ αυτοαξιολόγησης όσον αφορά τη συμμόρφωση με το Γ.Κ.Π.Δ. Δίνουμε αρκετές ερωτήσεις τις οποίες μπορείτε να υποβάλλετε στον εαυτό σας ώστε να κάνετε μια γρήγορη εκτίμηση σχετικά με το κατά πόσο η επιχείρησή σας συμμορφώνεται με το Γ.Κ.Π.Δ.

Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζουμε τις αρμοδιότητες του Υ.Π.Δ. Η νομοθεσία αναθέτει στον Υ.Π.Δ. μεγάλο μέρος της ευθύνης για την εφαρμογή του Γ.Κ.Π.Δ.

Στο πέμπτο κεφάλαιο περιλαμβάνονται κάποια από τα έγγραφα που έχει υποχρέωση να συμπληρώνει ο Υ.Π.Δ. ή ο υπεύθυνος επεξεργασίας για να συμβάλλει στη συμμόρφωση της επιχείρησης.

Το έκτο κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην Εκτίμηση Αντικτύπου σχετικά με την Προστασία Δεδομένων (DPIA).

Το έβδομο κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην Ανάλυση Ελλείψεων (GAP Analysis).

Στο όγδοο κεφάλαιο εξετάζουμε τους τρόπους προστασίας ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Πώς να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν τα cookies και τις φόρμες επικοινωνίας. Τα σημαντικότερα βήματα για τη συμμόρφωση κάθε ιστοτόπου.


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Εφαρμοσμένες επιστήμες, πληροφορική & Ιατρική | Βιβλία πληροφορικής



        Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Effie Dalakmani: «Smoke Signals».

                                                                       Smoke Signals


Εσωτερικό: Luxury edition printed on chamois paper.

Τιμή: 10,89 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-027-7

Σελίδες: 46


In smoke signals.

Even so,

Speak.

You will find your voice along the way.

Sometimes, we forget we are capable of great things, and we allow darkness to consume us. And that’s all right because it has always been a part of us. To embrace darkness so tightly, it eventually explodes into a ray of sunshine—this is our superpower.

Smoke Signals unravels the complexity of the human psyche, and the importance of mental health through simple yet meaningful words, creating a safe space for clouded minds and sensitive hearts.


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Literature & Essays | Poetry



                  Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Γιώτας Τηγανούρια :


                                                                      Η μικρή Ελένη


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Εικονογράφηση: Θεοδώρα Τουτζιαράκη

Τιμή: 13,10 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-029-1

Σελίδες: 24


Το «Η μικρή Ελένη» είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» με θεματολογία το Φθινόπωρο.

Τα «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» είναι μια μουσική σειρά που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν τη μουσική και το τραγούδι μέσα από τη μυθοπλασία! Το τρίτο παραμύθι που έχετε στα χέρια σας έχει θέμα το φθινόπωρο… όπου ένα γλυκό ξημέρωμα γεννήθηκε η μικρή Ελένη, μέσα σε γλυκές μελωδίες και μουσικές..! Η μικρή έπαιζε ώρες ατέλειωτες…, όταν μεγάλωσε και πήγε σχολείο, έκανε φίλους… ρωτούσε τους γονείς και τους δασκάλους της για όλα αυτά που συνέβαιναν γύρω της… γιατί ήθελε να γνωρίζει και να μαθαίνει..! Τα τραγούδια των παραμυθιών είναι, παραδοσιακά, νανουρίσματα, παιδικά τραγούδια της κούνιας, παιχνιδοτράγουδα, τραγούδια της άνοιξης, της αγάπης, που μας έχει κληρονομήσει η λαϊκή μούσα κι ο πλούσιος μουσικός μας πολιτισμός. Μέσα από τις μελωδίες τους μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών, τραγουδώντας και παίζοντας ξένοιαστα με κέφι και χαρά!

Στις ενορχηστρώσεις αναδεικνύονται τα χρώματα των κρουστών μουσικών οργάνων, των ηχητικών αντικειμένων, του μεταλλόφωνου, της φλογέρας και του σαντουριού, που έρχονται να πλαισιώσουν κατά βάση το πιάνο και τη φωνή.

Τα τραγούδια συνδυασμένα με αφήγηση, κίνηση, παντομίμα και χορό αποτέλεσαν και αποτελούν εξαιρετικό υλικό διδασκαλίας των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Προχορωδίας για παιδιά ηλικίας 3 -12 χρονών.

Η μουσική διατίθεται για εύκολη και γρήγορη ακρόαση μέσω του διαδικτύου με οδηγίες που παρέχονται στο βιβλίο.


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Πολιτισμός, ανθρωπιστικές, οικονομικές & κοινωνικές επιστήμες | Παιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Βιβλία Μουσικής




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο θεατρικό της Αρσινόης Ντανίκα: «Η πεταλούδα της αγάπης»

                                                             Η πεταλούδα της αγάπης


Εικονογράφηση: Βιβή Ανδρονικίδου
Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.
Τιμή: 13,11€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)
ISBN: 978-960-658-025-3


Πόσο σπάνια είναι η αληθινή αγάπη; Μήπως υπάρχει, αλλά οι άνθρωποι δεν την υπολογίζουν; Το κύμα της τεχνολογίας μέσω των υπολογιστών και τη γρήγορη μετάδοση της πληροφορίας, προσπαθεί να τους οδηγήσει σε έναν άλλον δρόμο. Να τους παρασύρει σε μια ζωή χωρίς νόημα και καθόλου ευτυχία. Όμως να που ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι, κάπου πιο μακριά, σε ένα μεγάλο δάσος οργανώνει τα δικά του σχέδια.
Μια πεταλουδίτσα γεμάτη από αγάπη ξεκινά ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι. Συνοδοιπόροι οι φίλοι της. Η ασημόσκονη της αγάπης μπορεί να αλλάξει τα πάντα…


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Παιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Παιδικά εικονογραφημένα




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Κωνσταντίνας Κοντομάρη: «Μικροί ήρωες μεγάλοι ηγέτες»

                                                        Μικροί ήρωες μεγάλοι ηγέτες

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί.
Τιμή: 12,00 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)
ISBN: 978-960-658-028-4
Σελίδες: 88

Μικροί ήρωες μεγάλοι ηγέτες – Ένας οδηγός για το πως μπορούν τα παιδιά να αναπτύξουν οικονομικές & κοινωνικές δεξιότητες.
Η ανάπτυξη οικονομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, όπως η λήψη αρμοδιοτήτων, η αποταμίευση, η αυτοπεποίθηση, η έκφραση συναισθημάτων, η ομαδικότητα, οι σχέσεις, η επικοινωνία είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς
Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων δεξιοτήτων θα καθορίσει την επιτυχία τους ως ενήλικες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, αλλά και την εσωτερική ευτυχία τους με συναισθήματα χαράς και πληρότητα.
Είναι ένας οδηγός για το πώς μπορούν τα παιδιά να αναπτύξουν βήμα βήμα οικονομικές και κοινωνικές δεξιότητες για να έχουν μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή…
Γιατί μπορεί τα παιδιά να είναι το 25% του πληθυσμού είναι όμως το 100% του μέλλοντος.


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Πολιτισμός, ανθρωπιστικές, οικονομικές & κοινωνικές επιστήμες | Οδηγός ανάπτυξης δεξιοτήτων | Βιβλία για εκπαιδευτικούς και γονείς




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Φιλίτσας Κουβατσίδου: «Όσο κρατάει μια στιγμή»

                                                            Όσο κρατάει μια στιγμή

Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί με ματ πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
Τιμή: 14,22€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)
ISBN: 978-960-658-026-0
Σελίδες: 172

Η ζωή είναι στιγμές, όμορφες και άσχημες. Στιγμές που μας κόβουν την ανάσα και έχουν τη δύναμη-παρά το ελάχιστο του χρόνου τους μέσα στο άπειρο-να ανατρέψουν πολλά δεδομένα.
Η Φιλιώ είναι μια νεαρή φιλόλογος, που παλεύει με τις δικές της στιγμές. Νομίζοντας ότι έχει δει τη ζωή να τη χαστουκίζει με όλη της τη δύναμη, βλέπει ξαφνικά τη ζωή της να ανατρέπεται και όλα γύρω της γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι. Στο πρόσωπο του συντρόφου της προσπαθεί να ξεκλέβει μικρές στιγμές-από τις άλλες, τις ωραίες- στο πλαίσιο μιας παθιασμένης σχέσης, που της δίνουν μικρές ανάσες ζωής. Ζώντας σε μια σκληρή πραγματικότητα, προσπαθώντας να αντέξει και να σηκώσει τα φορτία των άλλων, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με το δικό της ασήκωτο φορτίο. Δίνοντας την προσωπικής της μάχη με το τέρας του καρκίνου, καταφέρνει να παλέψει να το νικήσει και να βρει λύτρωση.
Τι μπορεί, όμως, να φέρει η στιγμή όταν η δύναμή της υπερβεί κατά πολύ τις ανθρώπινες δυνάμεις;
Αρκεί μονάχα μια στιγμή…

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Λογοτεχνία & Δοκίμιο | Νουβέλα


                                          Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!


Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος Δελτία τύπου Νέας Κυκλοφορίας Εκδόσεις Φυλάτος Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.