Τα καλύτερα βιβλία τρόμου,ψυχολογικά θρίλερ καί φαντασίας που διάβασα το 2020 κι αξίζει να αναζητήσετε!

 


                                               (Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   Φέτος αποφάσισα να αλλάξω λίγο τον τρόπο με τον οποίο θα αναφερόμουν στα αγαπημένα μου βιβλία που διάβασα από την αρχή του έτους μέχρι καί σήμερα. Έτσι,επέλεξα να σας μιλήσω για κάποιες κατηγορίες βιβλίων σε ξεχωριστά άρθρα,από το να σας τα αναφέρω σε ένα που θα τα συγκέντρωνε όλα καί μπορεί να σας φαινόταν κάπως κουραστικό. Ήθελα να είναι πιο ενδιαφέρον καί ξεκούραστο για εσάς τους/τις αναγνώστες/στριες του blog.
    Αφού σας μίλησα για τα βιβλία των άλλων κατηγοριών,σήμερα θα αναφερθώ στα βιβλία τρόμου,ψυχολογικά θρίλερ καί φαντασίας. Κάποιες πολύ αγαπημένες μου καί ιδιαίτερες κατηγορίες. Η σειρά με την οποία αναφέρονται είναι τυχαία,για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Μέσα σε παρένθεση θα βρείτε το λινκ που οδηγεί στο κείμενο της κριτικής μου για κάθε βιβλίο που αναφέρω.
                                                       Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά....


                                                                    ΘΡΊΛΕΡ:


- ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ,συγγραφείς Γιώργος Δάμτσιος καί Μάριος Δημητριάδης,εκδόσεις Λυκόφως ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/03/blog-post_2.html )


- ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ,συγγραφέας Mats Strandberg,εκδόσεις Κέδρος ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/03/blog-post_31.html )


Little steps to Hell,συγγραφείς Francine Queen καί Melissa Harlloween,εκδόσεις Λυκόφως ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/03/little-steps-to-hell.html )


-EERIE – 33 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣΠΕΝΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ,συγγραφέας Κυριάκος Χριστοδούλου,εκδόσεις Ευγνώμων ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/04/eerie-33.html )


Μαύρα Λιβάδια,συγγρέας Αγνή Σιούλα,εκδόσεις Λυκόφως ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/04/blog-post_38.html )


Εκείνοι που επιστρέφουν,συγγραφείς Αγνή Σιούλα καί Γιώργος Γιώτσας,εκδόσεις Λυκόφως ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/04/blog-post_29.html )


ΜΩΒ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ,συγγραφείς Μηνάς Τσαμπάνης καί Μηνάς Κομπάνης,εκδόσεις Ζενίθ ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/06/blog-post_25.html )


Η τελευταία νύχτα της Αδέρας,συγγραφέας Μιχάλης Δαγκλής,εκδόσεις Υδροπλάνο ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/08/blog-post_75.html )


Ο Γολγοθάς της Εύας - Ο κώδικας της δημιουργίας(βιβλίο 1ο) & Η Πτώση του Αδάμ - Ο κώδικας της δημιουργίας(μέρος 2ο),συγγραφέας Γιώργος Ζορμπάς,εκδόσεις Anubis ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/10/1_6.html & https://dominicamat.blogspot.com/2020/10/2_7.html )



                                                                 ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ:


Λίλιθ και Λασθινία,συγγραφέας Μιχάλης Γριβέας,εκδόσεις Ελκυστής (https://dominicamat.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html )


ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ,συγγραφέας Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/10/blog-post_3.html )


Μαίανδρος-Το βουνό των Κενταύρων & Ηρακλής-Το βουνό των Κενταύρων,συγγραφέας Πέτρος Σοφιανίδης,εκδόσεις Φύλατος ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/11/blog-post_13.html )


Η 7η απόγονος και τα δίδυμα πετράδια,συγγραφέας Γιώργος Στάθης,εκδόσεις Υδροπλάνο ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/11/7.html )


- Σειρά ''Angel Eyes'':ΦΥΛΑΚΕΣ-ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ-ΑΡΓΥΡΗ ΙΕΡΕΙΑ,συγγραφέας Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου,εκδόσεις Momentum ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/04/angel-eyes.html )


                                                                  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ:


- ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ,συγγραφέας Ρέιτσελ Άμποτ,εκδόσεις Ψυχογιός ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/01/blog-post_27.html )


Ψυχίατρος Τυπάλδος,συγγραφέας Γιώργος Κατσούλας,εκδόσεις Υδροπλάνο ( https://dominicamat.blogspot.com/2020/08/blog-post_26.html )


           Ό,τι κι αν επιλέξετε να διαβάσετε,εύχομαι να σας ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό!
 
                                    Καλές σας τρομακτικές,κι όχι μόνο,αναγνώσεις!






















Τα καλύτερα βιβλία τρόμου,ψυχολογικά θρίλερ καί φαντασίας που διάβασα το 2020 κι αξίζει να αναζητήσετε! Τα καλύτερα βιβλία τρόμου,ψυχολογικά θρίλερ καί φαντασίας που διάβασα το 2020 κι αξίζει να αναζητήσετε! Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.