Δελτίο Τύπου-"Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου"-Άγγελος Μπάκας-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου" του συγγραφέα μας Άγγελου Μπάκα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το τριανταφυλλένιο στόμα της Ρόζας, τα άτακτα χεράκια της Ζωζώς, ο τρόπος που γελάει η Ρίτα, τα σμιχτά φρύδια της Ελένης, το απαλό δέρμα της Χρυσής, η ενεργητικότητα της Τζένης, η ηδυπάθεια της Σοφίας, τα μακριά μαλλιά της Μυρτώς, οι σκούρες ρώγες της Άννας, τα γυμνασμένα πόδια της Άντζελα και η μέση δαχτυλίδι της Ρούλας. Όλα αυτά κι άλλα ατέλειωτα συνθέτουν την εικόνα της γυναίκας, που είναι όλες οι γυναίκες του κόσμου, και η γοητεία που ασκεί είναι η πιο γλυκιά πλάνη: ότι μπορείς να τις γνωρίσεις όλες, να ενωθείς με όλες και να γευτείς με τις αισθήσεις το μυστικό κι απόκρυφο νέκταρ της γυναικείας φύσης.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Άγγελος Μπάκας έχει γράψει τα βιβλία Μυστικοί Παράμυθοι (εξαντλημένο), Ο Σιωπηλός Μπου, Ο Χορός του ΣίβαNow and Zen - Διδάγματα ενός Απρόθυμου Δασκάλου (και στα Αγγλικά), Το Όπλο του Νεφεληγερέτη, καθώς και το εικονογραφημένο Βίβλος Βιβλιοφίλων (με τις λεζάντες και στα Αγγλικά). Το βιβλίο Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου είναι αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου Το Σεξ της Ζωής και του Θανάτου που εκδόθηκε πρώτη φορά το 1995 σε χίλια αντίτυπα και εξαντλήθηκε μέσα σε δύο χρόνια.

 

Η φωτογραφία του συγγραφέα είναι του Γιώργου Ιορδάνου

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 100

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-42-2

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/έρωτες-της-ζωής-και-του-θανάτου/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου"-Άγγελος Μπάκας-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Έρωτες της Ζωής και του Θανάτου"-Άγγελος Μπάκας-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.