Δελτίο Τύπου-"Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας"-Λίτσα Καποπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας" της συγγραφέως μας Λίτσας Καποπούλου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όταν επικρατούν καλά αισθήματα, τότε στην καρδιά μας βασιλεύει η καλή νεράιδα της αγάπης και της καλοσύνης.

Όπως η καλή νεράιδα της Σωτηρίας, που της δίνει δύναμη να προσφέρει τη βοήθειά της στους συνανθρώπους της. Η Σωτηρία είναι γιατρός και μετά τη συνταξιοδότησή της, η Καλή Νεράιδα της δί­νει θάρρος να συνεχίζει το θεάρεστο έργο της. Ταξιδεύ­ει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θεραπεύει και κάνει το καλό.

Η χαρά της προσφοράς διώχνει τη μεγάλη κούραση. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει ότι είναι όμορφη σαν καλή νεράιδα παρα­μυθιού. Γιατί καλές νεράιδες υπάρχουν και σήμερα και μπορούμε να τις νιώσου­με δίπλα μας και μέσα μας.

 

Εικονογράφηση: Εμμανουέλα Κακαβιά

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Λίτσα Καποπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Α΄ Εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου.

Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και Δημοσιογραφίας.

Υπηρέτησε τη Θέμιδα ως Δικηγόρος και Δικαστική Λειτουργός.

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου (Σ.Φ.Ο.Π.).

Παρακολουθεί Συναισθηματική Διαλεκτική με τον Στέλιο Καλαθά και Φωνητική με τον Άρη Γραικούση.

 

Έργα της:

2013: «Πνοή»-‘Όταν χτυπά η καρδιά του πεπρωμένου…’, Μυθιστόρημα – εκδόσεις Δίαυλος.

2015: «Στο Βασίλειο της Μοίρας», Μυθιστόρημα – εκδόσεις Ανάτυπο με μουσικό cd ‘Λουλούδι της Ανατολής’ των Νικόλα Αδέσποτου και Δημήτρη Μήλα.

2018: «Σενάρια στο Θέατρο της ζωής», Διηγήματα και θεατρικά – εκδόσεις Ανάτυπο με qr code τραγούδια σε σύνθεση, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της.

2019: «Κοντά στον Ήλιο», Παραμύθι – εκδόσεις Πνοή με εικονογράφηση Άννας Τσιλιγκίρογλου-Φαχαντίδου, qr code τραγούδι «Φεγγαροαστρούλης» σε μουσική, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της. Έλαβε Αριστείο του Συλλόγου Λόγου Μουσικής Τέχνης «Λίνος».

2020: «ΟνειΡεύματα», Σπονδυλωτό ΟνειροΜυθιστόρημα, που έγραψε με τον Βασίλη Παπακώστα – εκδόσεις Ελκυστής, με qr code τραγουδιών σε σύνθεση και ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα, Αλέξανδρου Παπακώστα και Ηλία Παπακώστα και στίχους δικούς της και του Δημήτρη Καπόπουλου.

2020: «Το Μαντήλι της Θέμιδος», Μυθιστόρημα – εκδόσεις Ελκυστής με qr code τραγουδιών σε σύνθεση, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της.

2021: «Αντίο Κύριε Εισαγγελέα…», Μυθιστόρημα – εκδόσεις Ελκυστής.

 

Έργα της έχουν βραβευθεί και διακριθεί.

Αποσπάσματα έργων της έχουν φιλοξενηθεί σε συλλογικούς τόμους του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών το 2018, εκδόσεις Ανάτυπο και το 2020, εκδόσεις Ελκυστής και στο «Πολύπτυχον» του Συλλόγου Λόγου Μουσικής και Τέχνης «Λίνος» το 2021.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 32

Διαστάσεις: 21x29 cm

ISBN: 978-618-5525-58-3

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-καλή-νεράιδα-της-σωτηρίας/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Από το επίσημο δελτίο τύπου!

Δελτίο Τύπου-"Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας"-Λίτσα Καποπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας"-Λίτσα Καποπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.