Δελτίο Τύπου-"Αποχρώσεις του μπλε"-Ανθή Πάνου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αποχρώσεις του μπλε" της ποιήτριάς μας Ανθής Πάνου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

28 ποιήματα γραμμένα για τον έρωτα, τα συναισθήματα, τους φίλους, τις ανθρώπινες σχέσεις, τη ζωή, αλλά κυρίως για την αγάπη που θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε. Λέξεις που γίνονται εικόνες με χρώματα στις οποίες κυριαρχεί το μπλε και οι αποχρώσεις του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΗ Ανθή Πάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική των Γλωσσών. Έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή με τίτλο «Χωρίς εκπνοή». Από τις εκδόσεις Ελκυστής κυκλοφορεί η δεύτερη συλλογή της με τίτλο «Αποχρώσεις του μπλε».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό 

Σελίδες: 64 

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-62-0

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο Αποχρώσεις του μπλε" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/αποχρώσεις-του-μπλε/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.


Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Αποχρώσεις του μπλε"-Ανθή Πάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Αποχρώσεις του μπλε"-Ανθή Πάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.