Δελτίο Τύπου-"Δρομείς χρωμάτων"-Αναστασία Δούση-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Δρομείς χρωμάτωντης ποιήτριάς μας Αναστασίας Δούση!

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Οι δρομείς των χρωμάτων υμνούν τον έρωτα προς όλες τις παραμέτρους της ζωής. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, η αγάπη για τα στοιχεία της φύσης, γη, ουρανός, θάλασσα, ήλιος υμνούνται με πλούσιες εικόνες αλλά και η νύχτα, η αυγή, το σούρουπο αποτυπώνουν τους δρομείς στην εναλλαγή των σκηνικών με περισσεύματα χρωμάτων. Έχει επίσης φιλοσοφικές αναζητήσεις του εγώ μας με το αποτύπωμά μας στον εαυτό μας και την κοινωνία καθώς και τις διακυμάνσεις σε μια ποικίλη πραγματικότητα.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Αναστασία Δούση ασχολείται με την ποίηση χρόνια. Έχει χιλιάδες ποιήματα υπό έκδοση και γράφει υποκινούμενη από το πάθος της για ζωή καθώς και από αγάπη για τη φύση και τη φιλοσοφία. Έχει εκδώσει δυο ποιητικές συλλογές: «Ανάσες Ζωής» και «Ονείρου Σκέψεις». Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Ποιήματά της ανθολογούνται σε συλλογικά έργα και περιοδικά Τα ποιήματά της έχουν επί το πλείστον ελεύθερο στίχο, οδηγούμενο από το πνεύμα της και την ψυχή της, χωρίς οροθετικές γραμμές για μια πιθανή κατάληξη σε μια τελική συμπερασματική ιδέα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 178      

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-75-0

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Δρομείς χρωμάτων" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/δρομείς-χρωμάτων/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.


Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





Δελτίο Τύπου-"Δρομείς χρωμάτων"-Αναστασία Δούση-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Δρομείς χρωμάτων"-Αναστασία Δούση-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.