Δελτίο Τύπου-"Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι"-Ευαγγελία Τσαπατώρα-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το παιδικό βιβλίο "Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι" της συγγραφέως μας Ευαγγελίας Τσαπατώρα!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένας αστροναύτης, ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο και δυο εξωγήινοι συναντιούνται τυχαία στο διάστημα. Ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για τον δικό του λόγο. Όλοι μαζί όμως πρέπει να σώσουν το φεγγάρι. Γήινοι και εξωγήινοι

πρέπει να συνεργαστούν. Άραγε θα τα καταφέρουν;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΗ Ευαγγελία Τσαπατώρα γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός στο Δήμο Θεσσαλονίκης και σε Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία. Αυτή είναι η πρώτη της προσπάθεια να γράψει και να εικονογραφήσει παραμύθι. Στόχος της είναι να διασκεδάσει και να προκαλέσει την φαντασία των παιδιών, καθώς την ιστορία του παραμυθιού εμπνεύστηκε παίζοντας παιχνίδι φαντασίας και ρόλων με τα παιδιά της.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 40

Διαστάσεις: 21×29 cm

ISBN: 978-618-5525-77-4

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/γήινοι-και-εξωγήινοι-και-το-σβηστό-φεγ/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682. 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!Δελτίο Τύπου-"Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι"-Ευαγγελία Τσαπατώρα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι"-Ευαγγελία Τσαπατώρα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.