3α Γενέθλια του blog ''Dominica Amat'' !!!

 


                                                 (Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)


    Το ημερολόγιο έγραφε 05 Νοεμβρίου του 2018 καί ποιος/α θα μου το έλεγε καί θα το πίστευα,πως πρίν από τρία χρόνια που ξεκινούσα δειλά-δειλά τη δημιουργία του blog μου,ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα ''έκλεινε'' τα 3α του γενέθλια. Σαν ένα όμορφο όνειρο που βγήκε αληθινό φαντάζει όλη αυτή η αγάπη καί η στήριξη στο πρόσωπό μου καί κατ'επέκταση στο blog από όλους εσάς τους βιβλιόφιλους,τους συγγραφείς που με εμπιστεύονται καί τους εκδοτικούς οίκους,νέους καί παλιούς,καί στους υπευθύνους των τμημάτων των δημοσίων σχέσεων με τους οποίους συνεργάζομαι άψογα όλα αυτά τα χρόνια! Πολλή ατομική δουλειά,μεράκι καί πάθος από μεριάς μου είναι το μότο μου με ό,τι καταπιάνομαι στη ζωή μου. Η αυτοπροβολή είναι κάτι που δεν αποζητώ. Τη θεωρώ εκ διαμέτρου αντίθετη με την φιλοσοφία,τουλάχιστον τη δική μου,ως άνθρωπο. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεστε κι εσείς αυτό. Αφήστε που δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος από όλο αυτό! Ένα συνεχόμενο προσωπικό στοίχημα,λοιπόν,με τον εαυτό μου είναι το να γίνομαι καθημερινά όλο καί καλύτερη καί να σας προσφέρω όσα παραπάνω μπορώ μέσα από τις αναρτήσεις που ''ανεβαίνουν'',σχεδόν,καθημερινά στο blog.

   Δε λέω πως όλα ήταν ρόδινα καί ότι δεν βρέθηκα αντιμέτωπη με αρκετά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών. Ναι,γνώρισα ανθρώπους που στάθηκαν ''βράχοι'' δίπλα μου αλλά δυστυχώς καί κάποιους/ες που με απογοήτευσαν καί που μου φέρθηκαν με αχαριστία καί κακία,προσπαθώντας να με λυγίσουν καί να ''σπάσω'' καί να τα παρατήσω,χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Αυτούς/ες τους/τις διέγραψα από τη ζωή μου,μα όσο οξύμωρο κι αν θα σας ακουστεί αυτό που θα πώ,εγώ θέλω να ευχαριστήσω κι εκείνους/ες. Μου δίδαξαν,άθελά τους,πως να γίνομαι πιο δυνατή καί να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. 

    Η φετινή χρονιά,επίσης,είδατε πως έφερε καί νέες ''στήλες'' που δείξατε να αγαπάτε με ιδιαίτερο ζήλο,όπως είναι οι βιβλιοπροτάσεις για την περίοδο των εορτών για ενήλικες,παιδιά καί εφήβους καί οι δικές σας προτάσεις βιβλίων προς εμένα με σκοπό να τα παρουσιάσω στο blog. ''Πειραματίστηκα'' καί διάβασα βιβλία ξεχωριστά που αξίζουν πραγματικά της προσοχής του αναγνωστικού κοινού. Δεν φορώ παρωπίδες όσον αφορά τα λογοτεχνικά είδη,ούτε είμαι αρνητικά προκατειλημμένη απέναντι σε συγγραφείς καί εκδοτικούς οίκους. Θεωρώ πως πρέπει ως αναγνώστες/στριες να είμαστε δεκτικοί/ες σε ό,τι νέο. Μπορεί να ανταμειφθούμε από αυτήν μας την επιλογή. Όλα αυτά καί ελπίζω καί τα υπόλοιπα που έχω κατά νού να συνεχιστούν καί να γίνουν πραγματικότητα.


                             Μείνετε συντονισμένοι/ες γιατί εν καιρώ θα σας έχω κι άλλα νέα!

                                    Κυριακή Γανίτη,Διαχειρίστρια του blog ''Dominica Amat''






   

3α Γενέθλια του blog ''Dominica Amat'' !!! 3α Γενέθλια του blog ''Dominica Amat'' !!! Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.