Δελτίο Τύπου-"Ο κύριος Κάπα, θα έλεγε κανείς"-Κυριάκος Γατουρτζίδης-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο κύριος Κάπα, θα έλεγε κανείς" του συγγραφέα μας Κυριάκου Γατουρτζίδη!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πρόκειται για μια συλλογή αυτοτελών ιστοριών μικρού μήκους. Ήρωες του βιβλίου είναι ο κύριος Κάπα, ο αφηγητής αλλά και ο… “κανείς”. Η Αγάπη, ο χρόνος και ο θάνατος συνθέτουν κυρίως τη θεματική αυτού του έργου, το οποίο εν τέλει παρουσιάζει μια εσωτερική νοηματική ενότητα. Αυτή αποδίδεται μέσα από στιγμιότυπα της καθημερινότητας και του ρεαλισμού τα οποία μπλέκονται με τον σουρεαλισμό. Οι χαρακτήρες διαμορφώνονται έτσι μέσα από κάθε ιστορία, ενίοτε και συγχέονται μεταξύ τους, όπως άλλωστε συμβαίνει με τις ίδιες τις λέξεις στους τίτλους.

«Το να αγαπάς είναι υπερήφανη αποδοχή της ταπείνωσης

Το να αγαπάς είναι ευλογημένη τρέλα

Το να αγαπάς είναι ιδιοφυής χαζομάρα»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Κυριάκος – Αλέξιος – Εφραίμ Γατουρτζίδης γεννήθηκε στο Μαρούσι το 2001 και μεγάλωσε στο Περιστέρι, τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. Το 2019 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει γράψει σε συλλογικά έργα: στο βιβλίο «Μείνε κοντά μου από μακριά» των εκδόσεων «Πηγή», το e-book «200 χρόνια τώρα» των εκδόσεων «Μεταίχμιο» και τη συλλογή παραμυθιών «Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια» των εκδόσεων «Ηλιαχτίδα». Έχει αρθρογραφήσει για την Εφημερίδα «Εστία» και διάφορες νομικές ιστοσελίδες.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή Διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 280

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-89-7

Τιμή: 14,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Ο κύριος Κάπα, θα έλεγε κανείς" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ο-κύριος-κάπα-θα-έλεγε-κανείς/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Ο κύριος Κάπα, θα έλεγε κανείς"-Κυριάκος Γατουρτζίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο κύριος Κάπα, θα έλεγε κανείς"-Κυριάκος Γατουρτζίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.