Δελτίο Τύπου-"Το βέλος του έρωτα ΙΙ (Βιβλίο ΙΙ)"-Andrya Bailey-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το βέλος του έρωτα ΙΙ (Βιβλίο ΙΙ)" της συγγραφέως μας Andrya Bailey!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η θεά Τύχη χαμογελά στη Σαμπρίνα με τη μορφή μιας απρόσμενης πρόσκλησης που την οδηγεί στην Αθήνα και στη φλογερή επανασύνδεση με τον αγαπημένο της. Όμως η ευτυχία τους δε διαρκεί για πολύ, η κρίση χτυπά τη χώρα των θεών και το μυστηριώδες παρελθόν του Νίκου τον φέρνει αντιμέτωπο με μια τραγική κατάσταση. Θα κάνει η Σαμπρίνα την απόλυτη θυσία για να τον βοηθήσει;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Andrya Bailey είναι μια βραβευμένη σύγχρονη ρομαντική συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Βραζιλία και σήμερα ζει στις ΗΠΑ. Αγαπά τα ταξίδια και τις επισκέψεις σε μουσεία και ιστορικά μέρη, από όπου αντλεί πληροφορίες σχετικά με την τέχνη και την ιστορία των λαών, τις οποίες εντάσσει συνήθως στα έργα της.

Το παρόν βιβλίο που είναι το δεύτερο της τριλογίας κέρδισε το 2018 το βραβείο New Apple Literary “official selection” στην κατηγορία του ρομαντικού.

Το βιβλίο “Το βέλος του έρωτα Ι”, το πρώτο της σειράς που δημιουργήθηκε εξαιτίας της αγάπης της για την Ελλάδα, απέσπασε το βραβείο 5-star seal from Readers’ Favorite και το 2016 βγήκε πρώτο στα βραβεία New Apple Literary e-book Contemporary Romance – Solo Medalist.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Τίτλος πρωτότυπου: Olympian Heartbreak

Μεταφράστρια: Ευμορφία Πεγνίογλου

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 238

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-24-0

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Το βέλος του έρωτα ΙΙ (Βιβλίο ΙΙ)" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/to-velos-tou-erota-2/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


Δελτίο Τύπου-"Το βέλος του έρωτα ΙΙ (Βιβλίο ΙΙ)"-Andrya Bailey-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το βέλος του έρωτα ΙΙ (Βιβλίο ΙΙ)"-Andrya Bailey-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.