ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΡΙΑΔΝΗ- JENNIFER SAINT


JENNIFER SAINT

ΑΡΙΑΔΝΗ
Μια μαγευτική αναδιατύπωση του

αρχαίου ελληνικού μύθου

 

Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα

 

Το μυθιστόρημα - best seller των Sunday Times που αναβιώνει μαγευτικά τον αρχαίο μύθο της Αριάδνης

 

Η Αριάδνη, πριγκίπισσα της Κρήτης, μεγαλώνει χαιρε-τίζοντας κάθε πρωί την αυγή με χορούς και ακούγοντας τις ιστορίες της τροφού της για θεούς και ήρωες. Όμως κάτω από το χρυσό παλάτι αντηχούν τα συνεχή χτυπήματα από τις οπλές του αδερφού της, του Μινώταυρου, ενός τέρατος που ζητά θυσίες αίματος.

Όταν ο πρίγκιπας της Αθήνας Θησέας φτάνει για να εξοντώσει το τέρας, η Αριάδνη διακρίνει στα πράσινα μάτια του όχι μια απειλή αλλά ένα μέσο διαφυγής. Αψηφώντας τους θεούς, προδίδοντας την οικογένεια και τη χώρα της και διακινδυνεύοντας τα πάντα για την αγάπη, η Αριάδνη βοηθά τον Θησέα να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Όμως η απόφαση της Αριάδνης θα της εξασφαλίσει μια ευτυχή κατάληξη; Και τι θα γίνει με τη Φαίδρα, την αγαπημένη μικρότερη αδερφή της, την οποία αφήνει πίσω;

Σαγηνευτικό και άκρως συναρπαστικό, το μυθιστόρημα Αριάδνη αποτελεί ένα νέο έπος που επαναφέρει τις ξεχασμένες γυναίκες της ελληνικής μυθολογίας στην καρδιά της αφήγησης, καθώς αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο.    

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:  

Η Τζένιφερ Σεντ (Jennifer Saint) μεγάλωσε διαβάζοντας ελληνική μυθολογία και γοητευόταν πάντα από τις άγνωστες ιστορίες που κρύβονταν μέσα στους μύθους. Μετά από δεκατρία χρόνια διδασκαλίας σε σχολεία της Αγγλίας, έγραψε την Αριάδνη, που αφηγείται τον μύθο του Θησέα και του Μινώταυρου από την οπτική της Αριάδνης, της γυναίκας, δηλαδή, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του συγκεκριμένου μύθου. Η Τζένιφερ Σεντ σήμερα ζει στο Γιόρκσαϊρ με τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά, έχοντας τη συγγραφή ως κύρια απασχόληση.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-960-382-156-4

Τιμή: 16,96 με ΦΠΑ

Σελίδες: 392



Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΡΙΑΔΝΗ- JENNIFER SAINT ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΡΙΑΔΝΗ- JENNIFER SAINT Reviewed by Dominica on Απριλίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.