Δελτίο Τύπου-"Στην ιστορία ελλόχευε άλλη μια και ύστερα άλλες τόσες"-Κανάκης Χάτσιος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο"Στην ιστορία ελλόχευε άλλη μια και ύστερα άλλες τόσες" του συγγραφέα μας Κανάκη Χάτσιου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Δύο ζευγάρια σε αποσπασματικές διαδρομές και αφηγήσεις διαφορετικών χρονικών τοποθετήσεων. Στη νύχτα του ενός, στριμώχνονται οι ενοχλητικές ανησυχίες του άλλου. Στη στενότητα του καθημερινού αστικού περιβάλλοντος και ύστερα στην απατηλή ελευθερία της εξοχής, θα αναλογισθούν οι μεν, θα αναμετρηθούν ταυτόχρονα οι δε με τον σκοπό της ζωής. Δύο ιστορίες που δε συναντιόνται, συντηρώντας την παρηγοριά πως τα πάντα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά. Παρόλη την εμμονή κάποιων επιτηρητών για διατήρηση του κοινότυπου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Έχοντας σημείο αναφοράς τη Θεσσαλονίκη, λόγω γέννησης και κατοικίας, σουλατσάρει από το ’71 με συνοδοιπόρους παρατήρηση, μάθηση, λησμονιά, αναθύμηση. Προβάροντας, εξαιτίας βιοπορισμού, τύχη και αντοχή σε ιδιωτικό και δημόσιο επαγγελματικό τομέα. Κρατώντας εμπειρία και γνώση για κοινωνικούς, οικογενειακούς θεσμούς. Έχοντας για εμψύχωση την παρέα της λογοτεχνίας, με αδυναμία στο φανταστικό. Το οποίο τολμά να τιμήσει, εκτοξεύοντας ιστορίες στον διάσπαρτο λαμπερών άστρων πεζογραφικό του ουρανό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία:  Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 166

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-053-0

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Στην ιστορία ελλόχευε άλλη μια και ύστερα άλλες τόσες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/stin-istoria-elloheve-alli-mia-ki-ystera-alles-toses/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Στην ιστορία ελλόχευε άλλη μια και ύστερα άλλες τόσες"-Κανάκης Χάτσιος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Στην ιστορία ελλόχευε άλλη μια και ύστερα άλλες τόσες"-Κανάκης Χάτσιος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.