Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες"-Τσιβελέκος Γιώργος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες" του συγγραφέα μας Γιώργου Τσιβελέκου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τρία αδέρφια δεν μπορούν με τίποτα να σταματήσουν να τσακώνονται, ακόμα και τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Αφορμή για έναν μεγάλο καυγά θα αποτελέσει και η διαφωνία για το εάν υπάρχει ή όχι ο Άγιος Βασίλης.

Ο Μάρκος, ο μικρότερος από τα αδέρφια, θα ευχηθεί να μπορέσει να αποδείξει στους αδερφούς του πως υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και πως έχει δίκιο που πιστεύει σε εκείνον. Ένα όραμα, που θα δει, θα τον καλέσει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους, προκειμένου να παραδώσουν κρυφά στα φτωχά γειτονόπουλά τους τα δώρα που έχουν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, όχι μόνο γιατί μπορούν να τους πραγματοποιήσουν την επιθυμία οι ίδιοι, αλλά και σαν εξιλέωση για το bullying που τους ασκούν τόσο καιρό.

Άραγε θα πιάσει η ευχή; Θα μπορέσει ο Μάρκος να τους μεταδώσει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να τους πείσει για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη ή τουλάχιστον να δικαιολογήσει την απουσία του; Θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν και να φέρουν εις πέρας το σχέδιο που θα καταστρώσει ο Μάρκος; Ο Άγιος Βασίλης, τελικά, υπάρχει;

Ένα προεφηβικό μυθιστόρημα με χιούμορ αλλά και
ευαισθησία που έχει τη δύναμη να κάνει μικρούς και
μεγάλους αναγνώστες να πιστέψουν στη μαγεία των
Χριστουγέννων με έναν διαφορετικό τρόπο…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Γιώργος Τσιβελέκος γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 στην Αθήνα. Μέχρι τα οχτώ του χρόνια μεγάλωσε στη Νίκαια και από το 2005 διαμένει μόνιμα στην Ανάβυσσο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» στον τομέα της Λογοτεχνίας και Γλωσσολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων για την Εγκληματολογία στο Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, όπου και ήταν συνεργάτης και μέλος της οργανωτικής επιτροπής των σεμιναρίων «Έγκλημα και Κινηματογράφος» για δύο χρόνια, την Ψυχολογία, τη Δημιουργική Γραφή, την Επιμέλεια-Διόρθωση Κειμένου και την Εικονογράφηση.

Ποιήματα και διηγήματά του έχουν διακριθεί σε έγκριτους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Το διήγημά του «Η κληρονομιά» έχει συμπεριληφθεί στην ψηφιακή συλλογή διηγημάτων «Ταξίδια από χαρτί», η οποία είναι διαθέσιμη στην Ανοικτή Βιβλιοθήκη. Κατά καιρούς, δημοσιεύονται ποιήματά του –και όχι μόνο– σε διάφορους ιστότοπους. Το Official Music Video «Η πιο όμορφη εικόνα» έχει σαν κατακλείδα το ομώνυμο ποίημά του.

Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές με τους τίτλους «Έρως νικημένε μάχαν» (2022) και «Ο επιμένων έρωτας νικά» (2021), οι οποίες κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Οσελότος. Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.) και η εφημερίδα «Κυπριακός Ελληνισμός» βράβευσαν την πρώτη του συλλογή ως «Βιβλίο Χρονιάς 2021».


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παιδική λογοτεχνία

Εικονογράφηση: Ντιάνα Νασιοπούλου

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 118

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-068-4

Τιμή:10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-treis-mikroi-ai-vasilides/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!





Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες"-Τσιβελέκος Γιώργος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες"-Τσιβελέκος Γιώργος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.