ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Χριστουγεννιάτικη βιβλιοπρόταση!

Τίτλος: ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγγραφέας: Άγκαθα Κρίστι

Χριστουγεννιάτικη λίστα με προτάσεις βιβλίων χωρίς ένα βιβλίο,που να έχει υπογράψει η πολυαγαπημένη συγγραφέας Άγκαθα Κρίστι,δεν γίνεται! Με μεγάλη μου χαρά,διάβασα καί σας παρουσιάζω ένα βιβλίο της συγγραφέως,που για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα μέχρι πρότινος την ύπαρξή του. Ο λόγος για το μυθιστόρημα,με τίτλο ''ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ". Ένα βιβλίο που η συγγραφέας είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το όνομα του συζύγου της. Μα αυτό που καθιστά το παρόν βιβλίο τόσο ξεχωριστό είναι τόσο η θεματική του,που περιστρέφεται γύρω από την περίοδο των Χριστουγέννων (έχοντας θρησκευτικό περιεχόμενο),όσο καί η παρουσία πεζών κειμένων καί ποιημάτων. Μία ιδιαίτερη συλλογή,που πολλοί/ες,λανθασμένα,νόμιζαν πως απευθυνόταν σε παιδιά,κάνοντας το λάθος να το διαφοροποιήσουν από τα άλλα έργα της συγγραφέως,ενώ η αλήθεια είναι πως στόχευε τους ενήλικες αναγνώστες/στριες της εποχής του '60. Ένα βιβλίο,που αν καί αρχικά οι εκδότες φάνηκαν διστακτικοί απέναντί του,εντέλει αγαπήθηκε πολύ από το αναγνωστικό κοινό. 

Περιγραφή: 

Η διασημότερη συγγραφέας μυστηρίου όλων των εποχών στρέφει το ενδιαφέρον της στο θέμα «Χριστούγεννα». Σε μια φάτνη της Βηθλεέμ ένας άγγελος προσφέρει στη Μαρία ένα όραμα του μέλλοντος και την ευκαιρία να αλλάξει τη ροή των γεγονότων. Ένας άτακτος γαϊδαράκος μαθαίνει το νόημα της αγάπης, καθώς μεταφέρει με ασφάλεια προς την Αίγυπτο μια πολύ ξεχωριστή μητέρα και το παιδί της.

Ένα βιβλίο για τους λάτρεις της πένας της μοναδικής Άγκαθα Κρίστι,που δεν μπορούν να την αποχωριστούν ούτε την περίοδο των εορτών. Ένα βιβλίο που μπορεί να προσφερθεί ως δώρο τόσο σε εκείνους/ες,όσο καί σε όσους/ες θα θελήσουν να διαβάσουν κάποιο έργο της για πρώτη φορά. Αναζητήστε το!
Καλή ανάγνωση!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ (AGATHA CHRISTIE)

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: Star Over Bethlehem and Other Stories

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΡΙΔΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ


ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.