365 ανάσες


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: 365 ανάσες
Μικρά καθημερινά βήματα για καλύτερη ζωή

Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μπάκα

''Ένα planner για να φροντίζεις τον εαυτό σου κάθε μέρα, να απολαμβάνεις ευεξία και να οργανώνεις την καθημερινότητά σου χωρίς να ξεχνάς όλα όσα σε εμπνέουν!
Από τη δημιουργό του Breath Pilates, Ιφιγένεια Μπάκα.''

Παρατήρησα πως τους τελευταίους 2 ½ μήνες,ως αναγνώστες/στριες του blog,έχετε δείξει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα βιβλία που πραγματεύονται θέματα όπως η αυτοβελτίωση καί το ευ ζην. Προσπαθώ,λοιπόν,να σας παρουσιάζω ανάλογα βιβλία,που όμως θα έχουν κάτι το διαφορετικό να σας προσφέρουν την κάθε φορά. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει καί το βιβλίο,με τίτλο ''365 ανάσες",της συγγραφέως Ιφιγένειας Μπάκα,που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κάκτος. 
Εύλογα,θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει το παρόν να ξεχωρίζει από άλλα του είδους. Αρχικά,ο υπότιτλός του,''Μικρά καθημερινά βήματα για καλύτερη ζωή'',που μας δίνει το γενικότερο πλάνο που θα ακολουθήσουμε καί την βασική ουσία του βιβλίου. Έπειτα,έχουμε στα χέρια μας ένα βιβλίο που συνδυάζει την μορφή των κλασικών ημερολογίων (μέρες καί ώρες) με μικρές,αλλά ουσιαστικές συμβουλές για την καθημερινή μας ζωή,που βρίσκουν εφαρμογή. Τέλος,είναι ευχάριστο καί σου κρατά το ενδιαφέρον. 

Περιγραφή:

Η συνέπεια ισοδυναμεί με τη νίκη. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία και με αυτήν πορεύομαι από παιδί για να κατακτήσω τα όνειρά μου στη ζωή και τη δουλειά.

Αυτός λοιπόν ο οδηγός συνέπειας είναι ένα πολύ χρήσιμο manual για να οργανώσετε τα πάντα μέσα στην καθημερινότητά σας εύκολα, μεθοδικά και κυρίως με αποτέλεσμα.

Τον έχω δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε, ακολουθώντας τον, στο τέλος της ημέρας, θα εξασφαλίσετε χρόνο και ενέργεια για τα πιο σημαντικά: μια αγκαλιά με το παιδί σας ή μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο σας στο πάρκο.

Ιφιγένεια Μπάκα - Pilates instructor


Ακολούθησε κι εσύ 365 απλά καθημερινά βήματα για να βελτιώσεις την υγεία, το σώμα και την ψυχολογία σου ΚΑΙ να πετύχεις με οργάνωση και συνέπεια όλα όσα επιθυμείς! Κάθε ημέρα ένα σύντομο κείμενο για να σε εμπνεύσει, ένας στόχος, μια μικρή υπενθύμιση ώστε να δημιουργήσεις τις συνήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο...

Εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό,αυτό το βιβλίο είναι για εσάς!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος.






365 ανάσες 365 ανάσες Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.